Egen Ö strax utanför Rossö hamn!

20 600 000 kr

Rundö Kollen 1

Rossö/Strömstad

Information

Har ni länge fantiserat om en privat oas mitt i det böljande blå? Nu finns chansen att förvärva denna idylliska ö om ca fem hektar. Vad sägs om en egen vik, strandlinje och berg samt ett otroligt vackert närområde och omkringliggande natur? Låt fantasin flöda och förverkliga just era drömmar! Endast ett par hundra meter från Rossö hamn uppenbarar sig Rundö Kollen 1. Ön har varit i samma släkt sedan sent 1600-tal och utgjordes då av odlings- och betesmark för familjens hästar, kor, grisar och höns. Djuren drack från en kallkälla som än idag finns kvar. På denna fantastiska ö upplever ni en genuin skärgårdsmiljö med flerhundraårig historia. Det fria och öppna läget låter er sakta vakna av att solens strålar lyser in genom fönstren. Vira runt morgonrocken, hoppa i tofflorna och ta de korta stegen ner mot brygga och klippor för det uppfriskande morgondoppet. Blicka ut över havet och förundras över hur ljuset reflekteras över den stillsamma ytan. När ni klivit upp från simturen slår ni er ned på någon av de två bryggorna. Blunda och känn hur morgonsolen värmer kroppen medan den friska brisen susar i håret. Väl tillbaka vid huset dukas det upp med nybryggt kaffe och svenska jordgubbar för en sommarfrukost i det fria. Hissa flaggan, klä kransarna och bjud över släkt och vänner på ett oförglömligt midsommarfirande. Avsluta aftonen nere på klipporna, som har värmts upp under dagen, ackompanjerade av den magiska solnedgången. Berätta gamla anekdoter från förr och se fram emot sommarens nya minnen. Välkommen på visning!

Fastigheterna säljs med friskrivningsklausul och består av fyra separata byggnader. Utöver själva bostadshuset finns även en gäststuga, ett brygghus, samt en lada.

För vidare information och bokning av privat visning, kontakta ansvarig fastighetsmäklare Jesper Havsberg eller Linn Warnö på Askengren Fastighetsmäklare i Strömstad:

+46 (0) 709755788 el. +46 (0) 709755789

Huvudhuset är rymligt och präglas av äldre charm. Här erbjuds goda förvaringsmöjligheter i form av inbyggnadsgarderob och förråd i hallen samt ett stort förråd på övervåningen. Badrummet är beläget bredvid hallen och har handfat samt dusch. I köket finns detaljer som tidstypiska fronter och en gammal kaffekvarn som minner om husets förflutna. Köksfönstren vetter mot öst och söder, vilket låter den stigande morgonsolen sakta lyser upp hela rummet. Dagens fångst, vare sig det är makrill eller havsöring, smörstekts på den klassiska vedspisen. Middagsbjudningarna serveras i den stora matsalen. Här avnjuts allt från familjeluncher till festmåltider medan ögonen vilar på den fantastiska omgivningen. Förflytta er sedan till vardagsrummet och sjunk ned i soffan med bästsäljaren. 

En trappa upp möts ni av husets tre harmoniska sovrum, strategiskt avskilda från entréplanets sociala ytor. Här kan familjens yngsta sova i lugn och ro medan de vuxna fortsätter minglet en trappa ner. Alla sovrum erbjuder inbyggda förråd. Sovrummen har fönster mot sydost eller sydväst, vilket passar utmärkt för både den morgonpigga och den som vill ta sovmorgon. 

Till fastigheten hör även en gäststuga med el där de långväga besökarna kan slå sig till ro. Därtill förfogar ni över ett brygghus som består av sovrum, kök och allrum samt en stenkällare. Den gamla ladan och logen där betesdjuren stod är även den kvar.


            
            
              

Ansvarig mäklare

Jesper Havsberg

jesper@askengren.com

+46709-755788

Assisterande mäklare

Linn Warnö

linn@askengren.com

+46709-755789

Objektfakta

Bilder

Planlösning

Fastighetskarta

Karta

Vill du bli kontaktad?

Tack för att du kontaktat oss, vi kommer snart att nå dig.
Sorry, Thare is some problem with your submission, please contact administrator.
Robot verification failed, please try again.
Please fill all the field

Vill du bli uppringd?