Strandfastighet med skyddat läge och fri havsutsikt i Dalvik!

6 400 000 kr

Dalvik 1

Skärjedalen/Strömstad

Information

I Skärjedalen ca 10 minuter från norska gränsen vid Svinesund och 25 minuter med bil från centrala Strömstad ligger Dalvik i en storslagen natur med havet som närmsta granne! Här finns nu möjlighet att förvärva en strandfastighet inbäddad mellan två berg i vik med fri havsutsikt och goda solförhållanden. Fastigheten med strandlinje, består av en charmig fiskarstuga uppförd 1897 (säljarens uppgift), samt gäststuga med indragen el, vedbod, förråd och sjöbod. Bostadshuset är fördelat på hall, kök, vardagsrum, matsal och duschrum med toalett på entréplan, samt tre sovrum och litet allrum på övre plan. Härifrån finns även separat utgång till terrassdäck i två nivåer längs berget med slående havsutsikt. Entréplan bjuder även en gammal kakelugn som är i bruk. Vacker strandtomt med kort väg till egen sjöbod och fina möjligheter till bad. Servitut finns på två parkeringsplatser alldeles ovanför fastigheten. Huvudbyggnaden har nyligen anslutits till fibernät. Nordby köpcenter med ett rikligt utbud av butiker, restauranger och nöjen finns ca 10 minuter bort med bil.

Fastigheten säljs med friskrivningsklausul. De inventarier och övrigt lösöre som finns kvar på tillträdesdagen ingår i köpet.

För vidare information samt bokning av privat visning, kontakta ansvarig fastighetsmäklare Jesper Havsberg på Askengren Fastighetsmäklare i Strömstad:

+46 (0) 709755788

Välkommen!

RUMSBESKRIVNING

ENTRÈPLAN

-Hall med klinkergolv och separat förrådsutrymme.

- IKEA-kök utrustat med kyl, frys, spis, fläkt, diskbänk med ho samt vedeldad spis (ej i bruk). Goda förvaringsmöjligheter tack vare flertalet skåp. 

- Rymligt vardagsrum och matsal, i matsalen finns även en vacker gammal kakelugn som är i bruk. Fri havsutsikt från matsal och vardagsrum. 

- Separat klädkammare och duschrum utrustat med toalett, dusch, tvättställ och tvättmaskin. 

ÖVRE PLAN

- Övre plan består av ett mindre allrum samt tre separata sovrum. Härifrån finns även utgång till stor terrass i två nivåer längs berget.

Budgivning

5 800 000 kr 2019-04-05 16:43:00

Ansvarig mäklare

Jesper Havsberg

jesper@askengren.com

+46709-755788

Assisterande mäklare

Linn Warnö

linn@askengren.com

+46709-755789

Objektfakta

Bilder

Planlösning

Filer & Länkar

Karta

Vill du bli kontaktad?

Tack för att du kontaktat oss, vi kommer snart att nå dig.
Sorry, Thare is some problem with your submission, please contact administrator.
Robot verification failed, please try again.
Please fill all the field

Vill du bli uppringd?