Charmigt hus vid havet med utsikt över Fjällbacka skärgård!

Långsjövägen 41, Fjällbacka, Fjällbacka

6 300 000 kr

Charmigt hus vid havet med utsikt över Fjällbacka skärgård!

6 300 000 kr

Långsjövägen 41

Fjällbacka

Fjällbacka

Information

I vackra Fjällbacka förmedlar vi nu detta lättskötta hus med vidsträckt havsutsikt, solig tomt, lugnt läge och gott om parkeringsplatser. 

Långsjövägen 41 erbjuder utöver bostadsvåningen, en lägenhet i källarplan med egen ingång, verkstad och förråd, en oisolerad vind med två sovrum. Till fastigheten hör också en bekväm gäststuga med egen uteplats. Huset har ett mycket bra läge med magnifik utsikt över Fjällbackas skärgård från såväl altan, kök och flera andra rum i huset. Den lättskötta trädgården har flera uteplatser med sol från tidig morgon till sen kväll. Bakom huset ansluter naturtomt och berg.
Huset ligger nära havet, badplats, butiker, restauranger och golfbana. Sommartid erbjuder huset med vind, källare och gäststuga totalt 10 sängplatser (fem sovrum).

Fastigheten säljs med Granskat Hus, en försäkring mot dolda fel i 10 år. 
Kontakta mäklare Johan Siborne på telefon +46 (0) 709 755 780 för visningsbokning och besiktningsprotokoll.

Välkommen till Långsjövägen 41, Fjällbacka!

Huset som är byggt 1945 bjuder på karaktär med välbevarade tidstypiska detaljer som inbyggda garderober, städvrå och praktiska förvaringsutrymmen. 
Sedan 2011 har huset genomgått omfattande renovering såsom t.ex nytt kök, ny el, dränering, inredd källare samt centraldammsugare. Fastigheten håller idag ett genomgående mycket gott skick. 
 

* Entréplan *
 
Man kommer i huset genom den praktiska entrén. Från denna plats kan man även kan avnjuta frukosten i morgonsolen. Innanför ytterdörren möts du av en hall med plats att hänga ytterkläder och förvaringsmöjligheter i charmiga originalgarderober. I entrén ligger ett grått, tumlat skiffer med golvvärme och i hallen ligger ett fint trägolv. 
 
Till vänster finns badrum och ett helt nytt kök från 2014. I köket njuter man av ljuset, utsikten över skärgården och dramatiska väderskiftningar. I köket finns en generös matplats med härlig rymd från fina fönsterpartier. Köket är väl utrustat med exklusiva vitvaror i rostfritt utförande, gott om förvaring med extra djup i flera skåp. Det finns rum för många och dessutom ansluter altanen till köket där middagen med fördel serveras under sommartid. Altanen erbjuder ett perfekt solläge i sydväst.
Köket har slipat massivt trägolv, vitmålade väggar och tak där det även finns inbyggda dimbara downlights. Gedigna bänkskivor i 40 mm ek ger arbetsytorna en trivsam lyster. Köket är från Kvik och alla vitvaror är från 2014.
Detta kök måste upplevas på plats, ett av Fjällbackas bästa utsiktslägen!
 
Vidare finns ett rymligt badrum med plastmatta, wc, tvättställ, dusch och städskåp. Badrummet rymmer även en tvättmaskin (en välutrustad tvättstuga finns i källarplan).
 
Från köket kommer man vidare till ett stort vardagsrum med parkettgolv och en öppen spis med en effektiv insats. Även här är utsikten över skärgården hänförande, speciellt när solen sänker sig över skärgården. Här är det lätt att trivas och umgås och om vintern njuta av värmen från en brasa.
 
Entréplanet rymmer även ett sovrum med trägolv, platsbyggda garderober och fina detaljer. 
 
 
* Källarplan *
 
Från entréplan leder en gråmålad trätrappa ned till källaren där en lägenhet finns i form av ett matrum med trinettkök, ett sovrum med plats för två sängar samt badrum med WC, tvättställ och dusch från 2012. 
En entré till lägenhetsdelen i källaren möjliggör också ett självständigt boende. Källarplanet har förutom en praktisk matkällare, också en rymlig tvättstuga med gott om förvaringsutrymmen, arbetsbänkar och gott om plats för att hänga tvätt. 
Vidare finns det också verkstad och förråd med plats för snickarbänk, arbetsbänkar, verktyg och förvaring.
 
 
* Vinden *
 
I den oisolerade vinden finns två vackra rum med fin utsikt. Från vindsrummet mot väster ser man ut över Väderöarna och Valö och från det östra vindsrummet ser man ut över Anråsälven och golfbanan. I vindens mellersta del finns gott om plats för förvaring.

* Fastighetsägaren arrenderar ett markområde för uteplats om ca. 10 m2 i anslutning till gäststugan av Tanums kommun. Kostnad för detta är 314:-/år.


            
            
              

Ansvarig mäklare

Johan Siborne

johan@askengren.com

+46709755780

Assisterande mäklare

Lotta Långström

lotta@askengren.com

+46709-755785

About this real estate in English

Objektfakta

Bilder

Planlösning

Fastighetskarta

Filer & Länkar

Karta

Vill du bli kontaktad?

Tack för att du kontaktat oss, vi kommer snart att nå dig.
Sorry, Thare is some problem with your submission, please contact administrator.
Robot verification failed, please try again.
Please fill all the field

Denna fastighet marknadsförs internationellt genom

Vill du bli uppringd?