Stor och fräsch villa med ett centralt läge i Grebbestad!

Stensågarevägen 3, Grebbestad, Tanum

3 295 000 kr

Stor och fräsch villa med ett centralt läge i Grebbestad!

3 295 000 kr

Stensågarevägen 3

Grebbestad

Tanum

Information

Välkommen till Stensågarevägen 3 och härliga Grebbestad!
Fastigheten är belägen i ett lugnt och centralt villaområde i Grebbestad med direkt närhet till nöjen, butiker, salta badplatser och naturen!
Huset i två plan har totalt fem sovrum, två allrum, två badrum samt två kök. Varje våningsplan lämpar sig således för en respektive familj, alternativt kan man med mycket enkla medel bygga om till ett väl tilltaget hus för en större familj. 
Genomgående har vi ett gott skick och de senaste året har huset delvis blivit renoverat med bland annat nytt badrum och ommålning. Med utgång från vardagsrummet kommer man till det nybyggda altandäcket/balkongen som sträcker sig runt halva huset. 
Här kan man lugnt och skönt avnjuta solen från tidig morgon till sen eftermiddag. På husets baksida finns även ett nybyggt altandäck i marknivå med ett privat läge och trevlig eftermiddagssol.

I övrigt får man här ett fristående dubbelgarage samt flera parkeringsplatser på framsidan.
Avstånd till Göteborg är ca. 14 mil och till Oslo ca. 16 mil. Huset har ingen boplikt och kan därför användas som antingen hel-eller delsårsboende.

Huset kommer besiktat av Fukt & Byggkonsult AB i samarbete med Gar-Bo Försäkringar. Försäkring mot dolda fel/osynliga följer med till köparen utan kostnad!


Kontakta mäklare Johan Siborne på Askengren Fastighetsmäklare för att boka in er på visning, +46 (0)709 755 780.

Välkommen till Stensågarevägen 3 i Grebbestad!


I entréplan hittar vi hall, kök, vardagsrum, tre sovrum samt badrum. Se vidare under planlösningsritningen.

Köket är rymligt och ger gott om plats för matplatsen, här finns spis, fläkt, diskmaskin och ny kyl/frys med ismaskin i fullhöjd. 

Vardagsrum med stora fönsterpartier samt altandörr skapar ett luftigt och trevligt vardagsrum. Alla väggar och tak är nyligen ommålade till vitt. Från vardagsrummet når vi den nybyggda balkongen som går runt halva huset. Här kan man i ett privat läge avnjuta kvällssolen.

Badrummet i entréplan är nyligen renoverat och har idag vitt kakel med klinkers och elektrisk golvvärme. Här finns det tvättmaskin, torktumlare, duschkabin, handfat med förvaringsutrymme för hygienartiklar, ny wc samt ett nytt fönster.

I entréplan hittar vi tre sovrum, alla är nymålade i vitt och ger ett fräscht intryck. Ny elcentral samt nytt fönster i entréhallen.

Åtskilda våningsplan:
I aktuellt utförande är våningsplanen åtskilda från varandra med en stabil inbyggnad av trappen.
Detta ger en separat uthyrningsbar lägenhet i nedre plan med mycket goda inkomster. Önskar man återställa detta och nyttja hela huset för en familj är det gjort på några timmars jobb.Nedre plan:

I husets undervåning hittar vi ett vardagsrum, kök, två sovrum, matkällare, badrum med bastu, tvättstuga samt pannrum.

Vardagsrummet vetter ut mot baksidan och har även en öppen spis. I en öppen planlösning med vardagsrummet hittar vi här även köket. I detta stora utrymme med vardagsrum/hall/pentry ligger det även ett nytt ekgolv och är nyligen ommålat.

Två sovrum finns att tillgå i nedre plan, båda i ljusa färger.

Badrummet har duschkabin, handfat samt bastu.

Tvättstugan ligger i husets andra sida och har en grovingång samt dörr till pannrummet med luft/vatten värmepump samt vattentank för framtida solvärme.


Husets vind har gångtrall och visst utrymme för förvaring. Här finns även ett öppningsbart fönster för vädring och ljusinsläpp.


            
            
              

Ansvarig mäklare

Johan Siborne

johan@askengren.com

+46709755780

Assisterande mäklare

Lotta Långström

lotta@askengren.com

+46709-755785

Objektfakta

Bilder

Planlösning

Fastighetskarta

Filer & Länkar

Karta

Vill du bli kontaktad?

Tack för att du kontaktat oss, vi kommer snart att nå dig.
Sorry, Thare is some problem with your submission, please contact administrator.
Robot verification failed, please try again.
Please fill all the field

Vill du bli uppringd?