Villa på Myren med härlig trädgårdstomt!

3 800 000 kr

Myrängsvägen 18

Strömstad

Information

Välkommen till Myrängsvägen 18 och denna påkostade och rejäla 1 och 1/2-plans villa med källare på Myren! Här bor man i lugnt område med närhet till det mesta Strömstad har att erbjuda. Bostadshuset är fördelat på rymlig hall, kök, allrum, matplats och duschrum med wc på entréplan. Våning 1 inrymmer tre separata sovrum, samt förråd och klädkammare. Källaren är inredd med sovrum, stort badrum, matkällare, pannrum och tvättstuga. Härlig trädgårdstomt med riklig växtlighet och smakfullt växthus om ca 15 kvm. Kommunalt V/A och vattenburen golvvärme via bergvärme. På gångavstånd finns barnomsorg, samt restauranger, shopping och andra nöjen som centrala Strömstad har att erbjuda. Tre minuter bort med bil finns Prästängen och ICA Kvantum. Göteborg nås på ca 1.55 med bil och Oslo nås på ca 1.35. Sammantaget är detta ett hem att trivas i perfekt för barnfamiljen eller er som söker villa i lugnt område med mycket bra läge centralt i Strömstad!

Bostadshuset är besiktat av Fukt & Byggkonsult AB i samarbete med Gar-Bo Försäkringar och försäkring mot dolda fel följer med till köparen.

För vidare information och bokning av privat visning, kontakta ansvarig fastighetsmäklare Jesper Havsberg eller Linn Warnö på Askengren Fastighetsmäklare i Strömstad:

+46 (0) 709-755788 el. +46 (0) 709-755789

Varmt välkomna på visning!

ENTRÉPLAN

Entréhall med goda möjligheter till avhängning. Kök i öppen planlösning mot matplats och allrum utrustat med ho, induktionshäll med ugn, fläkt, diskmaskin, samt kyl och frys. Gott om möjligheter till förvaring i köket tack vare rikligt med skåp och lådor. Allrum med separat matplats och utgång till terrass mot trädgården, här finns även installerad braskamin. Duschrum med golvvärme, samt wc, dusch, tvättställ och handdukstork. 

VÅNING 1

På våning 1 finns det hela tre sovrum, här finns även två förråd och en klädkammare, samt möjligheter till skåpförvaring. Det ena sovrummet har även egen utgång till balkong mot väster.

KÄLLARE

Källaren är delvis inredd med sovrum, rejält badrum med wc, tvättställ, stort badkar och golvvärme. Separat matkällare, pannrum och rymlig tvättstuga med tvättmaskin och torktumlare, samt tvättho. Källaren har egen ingång från tomten.


            
            
              

Ansvarig mäklare

Jesper Havsberg

jesper@askengren.com

+46709-755788

Assisterande mäklare

Linn Warnö

linn@askengren.com

+46709-755789

Objektfakta

Bilder

Planlösning

Fastighetskarta

Filer & Länkar

Karta

Vill du bli kontaktad?

Tack för att du kontaktat oss, vi kommer snart att nå dig.
Sorry, Thare is some problem with your submission, please contact administrator.
Robot verification failed, please try again.
Please fill all the field

Vill du bli uppringd?