Fastigheten ligger med ett lugnt och skyddat hörnläge och gångavstånd till bad på natursköna Resö!

2 550 000 kr

Gamla Holmsbacksvägen 34

Resö

Lur

Information

På omättligt populära Resö hittar vi detta charmiga radhus på Gamla Holmsbacksvägen 34, som lämpar sig lika bra som permanent och fritidsboende ! Fastigheten ligger med privat hörnläge som erbjuder sol från morgon till kväll. En välplanerad bostad med trevlig planlösning om 4 rok fördelat över två plan med fina öppna sällskapsytor i renoverat skick. En härlig tomt löper längst huset med en stor altan utanför allrummet med plats för härliga grillkvällar med familj och vänner. Här bor du med närhet till skog och hav, barnomsorg, matbutik och restaurang med svårslagen vy vid hamnen. Från Göteborg och Oslo tar det ca 1,5 h med bil. Huset är besiktat av Fukt & Byggkonsult AB i samarbete med Gar-Bo Försäkringar och försäkring mot dolda fel/osynliga följer med till köparen! För mer information och visningsbokning kontakta ansvarig mäklare Lotta Långström +46 (0)709-755785! Välkomna på visning!

Välkommen till Gamla Holmsbacksvägen 34 på Resö!

Här möts du av en trädgård med västerläge som tar dig till husets entré.
Entrén är ljus och öppen med hatthylla och avhängning av ytterplagg till höger. 

Badrum
Entréplanets badrum ligger direkt till vänster om hallen. Ett nytt och fräscht badrum som renoverades under 2016.
Badrummet är inrett med mörk våtrumsmatta på golvet, vitt kakel på väggarna och mörkt detaljkakel i duschutrymmet. Badet är utrustat med wc, tvättställ med underskåp och högskåp vid sidan av, dusch med infällningsbara sidodörrar, tvättmaskin och torktumlare.

Köket
Når du till vänster om hallen.  Ett ljust, mysigt kök inrett med ekbänkskiva, underskåp med vita skåpluckor och överskåp med vitrinluckor, spis, fläkt, kyl/frys och integrerad ugn i bekväm höjd. Här finns plats för matbord med fönstervy mot entrén.

Sällskapsrum
Ligger rakt fram från hallen. Ett stort rum med flera fönsterpartier samt altandörr ut mot baksidan och altanen. Här finns gott om plats för soffgrupp.

Sovrum 1
Är husets största sovrum och ligger i entréplan. Rummet har mörk tapet på väggarna, parkettgolv och flera garderober. Här finns gott om plats till både dubbelsäng och läshörna. 

Övre plan
Når du från trappan i hallen.
Här möts du av ett ljust och öppet allrum, eller sovrum för den som önskar det. Rummet är inrett med parkettgolv, blå tapet på väggarna och vitmålad panel i taket.

Sovrum 2
Ett mindre sovrum, men ljust och luftigt med ljus tapet på väggar, vitmålad träpanel i taket och takkupa. Här finns plats för dubbelsäng. 

WC
En toalett med wc och handfat.

Budgivning

1 900 000 kr 2019-03-11 07:44:00

Ansvarig mäklare

Lotta Långström

lotta@askengren.com

+46709-755785

Assisterande mäklare

Johan Siborne

johan@askengren.com

+46709755780

About this real estate in English

Objektfakta

Bilder

Planlösning

Fastighetskarta

Filer & Länkar

Karta

Vill du bli kontaktad?

Tack för att du kontaktat oss, vi kommer snart att nå dig.
Sorry, Thare is some problem with your submission, please contact administrator.
Robot verification failed, please try again.
Please fill all the field

Denna fastighet marknadsförs internationellt genom

Vill du bli uppringd?