Charmigt, havsnära och välskött strax utanför Hamburgsund!

2 500 000 kr

Ejgdestämmen 34

Hamburgsund

Kville

Information

Strax utanför Hamburgsund i Ejgdestämmen (endast ca. 1 km till havet) förmedlas här detta charmiga fritidshus med åretruntstandard. Huset används idag som permanentboende men lämpar sig mycket väl även för sommarbruk! På fastigheten hittar vi huvudhuset i 1,5-plan med källare, ett gästhus om ca. 40 m2 med eget kök och badrum, ytterligare gästhus om ca. 15 m2 samt ett växthus! Alla byggnader håller idag ett gott och väl underhållet skick. I många delar hittar man en charmig gammaldags känsla och den stora altanen som knyter ihop husets entré med soldäcket sätter verkligen pricken över i:et! Ekonomiskt ägande tack vare solceller, eget VA samt uthyrningsbara gästhus borgar för ett prisvärt boende! Från huset tar man sig mycket enkelt ner till såväl Hamburgsunds centrum med restauranger och affärer som till flera olika havsbad. Från huset har vi ca. 150 m till en utsiktspunkt varifrån vi ser havet och Väderöarna! Till centrum har vi strax under 2 km, till havsbad ca. 1,2 km och till Fjällbacka ca. 7 km. Fastigheten är besiktad samt energideklarerad, kontakta mäklaren för mer info samt visningsbokning!

Välkommen till Ejgdestämmen 34!


Husets entré hittar vi via altanen på husets fasad mot baksidan.
Först kommer en trevlig hall med plats för avhängning. Rakt fram ligger badrummet och till vänster kommer vi vidare in i huset med vardagsrum, kök samt trappa till våning två.

Badrummet är utrustat med wc, duschhörn, handfat samt toppmatad tvättmaskin.

Det charmiga köket går i gammaldags stil och nås från både hallen och vardagsrummet. Här hittar vi kyl/frys, spis, bänkdiskmaskin samt flera skåp och arbetsytor. 

Vardagsrummet fungerar även som matsal och ger oss förutom ingång från både hall och kök även en värmande kamin.

På våning två hittar vi ett praktiskt allrum som nu fungerar som kontor. I rummets bortre del hittar vi sovdelen med dubbelsängen. Man kan givetvis stänga av denna del och på så sätt skapa två sovrum här uppe.
I allrummet hittar vi även en utgång till balkongen (ej färdigställd).

I husets källardel kommer vi först till ett pannrum med diverse förvaring och sedan vidare till ett hobbyrum som nu fungerar som herrfrisörsalong.

Kommande visningar

Vänligen ring mäklare Johan Siborne och boka tid för privat visning!
2019-03-23
Välkommen på visning, anmälan krävs!
2019-03-24 15:30 - 16:00

Ansvarig mäklare

Johan Siborne

johan@askengren.com

+46709755780

About this real estate in English

Objektfakta

Bilder

Planlösning

Fastighetskarta

Filer & Länkar

Karta

Vill du bli kontaktad?

Tack för att du kontaktat oss, vi kommer snart att nå dig.
Sorry, Thare is some problem with your submission, please contact administrator.
Robot verification failed, please try again.
Please fill all the field

Denna fastighet marknadsförs internationellt genom

Vill du bli uppringd?