Fritidshus med strandnära läge och fri havsutsikt vid Bergdalen på Sydkoster!

8 500 000 kr

Bergdalen 18

Sydkoster

Information

Med ett läge som inte lämnar något i övrigt att önska, erbjuds nu detta förstklassiga vinterbonade fritidshus vid Bergdalen på Sydkoster i Brf Bergdalen! Här ges en sällsynt möjlighet att förvärva ett av de största husen i föreningen med fri havsutsikt, stranden endast ett par stenkast bort och möjlighet till båtplats vid närliggande brygga. Huset om ca 140 kvm i 1 1/2-plan har smakfulla materialval och håller hög standard. Entréplan är fördelat på hall, badrum, tvättstuga, sovrum och stort allrum med vedeldad täljstenskamin i öppen planlösning mot kök och matplats i vackert burspråk. Övre plan är disponerat på stort master bedroom med balkong och fri havsutsikt, badrum, ytterligare två separata sovrum och klädkammare. Huset ger möjlighet till hela nio separata sovplatser och omgärdas av en rymlig terrass. På tomten finns även en friliggande förvaringsbod. Njut av allt Kosteröarna har att erbjuda i form av sol, bad, sandstränder, karga klippor och naturupplevelser! Sydkoster och Bergdalen nås smidigt med Kosterbåten som avgår från Strömstad norra hamn året runt. Från Ekenäs hamn på Sydkoster är det ca 1,5 km till Bergdalen.

Mycket goda möjligheter till löpande uthyrningsintäkter om så önskas då pensionat Bergdalen kan vara behjälplig med uthyrningen av huset mot en avgift om 20% av uthyrningsintäkten.

Läs mer här:

bergdalen.com

För visningsbokning och vidare information, kontakta ansvarig fastighetsmäklare Jesper Havsberg på Askengren Fastighetsmäklare i Strömstad:

+46 (0) 709755788

Varmt välkommen på visning!

BOTTENVÅNING

-Vi välkomnas av stor entréhall med goda möjligheter till avhängning. 

-Badrummet är inrett med kakel, klinker och utrustat med elektrisk golvvärme, tvättställ, vägghängd wc, skåp med belysning och dusch med två glasdörrar. 

-Separat tvättstuga med tvättmaskin och torktumlare, här finns även värmepannan och ho med vattenkran, samt möjlighet till förvaring för den som önskar. 

- Bottenvåningen inrymmer det första av husets totalt fyra sovrum, tillräckligt stort för en dubbelsäng, här finns även möjlighet till garderobsförvaring. 

- Köket från Ballingslöv är påkostat och fullutrustat med smakfulla materialval. Här finner vi induktionsspis, ho, kyl, frys, diskmaskin, ugn och en ny kaffemaskin ovanför ugnen. Vit bänkskiva i corian och gott om skåp för förvaring.

-Matplatsen finns i vackert burspråk med havsutsikt och öppen planlösning mot kök och allrum. Här finner vi även två olika utgångar till terrassen. 

-Allrummet är rymligt och passar utmärkt att använda som TV-rum. Öppen planlösning mot matplats och kök, samt installerad täljstenskamin. 

-Enhetligt ekgolv i hela bottenvåningen med vattenburen golvvärme, samt ektrappa upp till övervåningen. 

ÖVERVÅNING

- Övervåningen inrymmer hela tre separata sovrum, två mindre och ett stort master bedroom med egen balkong med vacker havsutsikt. 

- På övervåningen finns ytterligare ett badrum inrett med kakel, klinker och utrustat med elektrisk golvvärme, tvättställ, vägghängd wc, skåp med belysning och dusch med två glasdörrar. 

-Separat förrådsutrymme/klädkammare.

-På övervåningen finns även sidovindar möjliga att använda som förvaringsutrymmen.

- Enhetligt ekgolv på hela övervåningen. 

FÖRVARINGSBOD

- I anslutning till husets huvudentré finns en friliggande förvaringsbod med indragen el.


            
            
              

Ansvarig mäklare

Jesper Havsberg

jesper@askengren.com

+46709-755788

Assisterande mäklare

Linn Warnö

linn@askengren.com

+46709-755789

Objektfakta

Bilder

Planlösning

Fastighetskarta

Filer & Länkar

Karta

Vill du bli kontaktad?

Tack för att du kontaktat oss, vi kommer snart att nå dig.
Sorry, Thare is some problem with your submission, please contact administrator.
Robot verification failed, please try again.
Please fill all the field

Vill du bli uppringd?