Fritidshus med båtplats på trivsamma Raftötången!

Flundrestigen 9, Tanumshede, Tanum

2 400 000 kr

Fritidshus med båtplats på trivsamma Raftötången!

2 400 000 kr

Flundrestigen 9

Tanumshede

Tanum

Information

Välkommen till Raftötången och detta prisvärda och havsnära fritidshus!

Fastigheten ligger vackert till på Flundrestigen 9 och har fria ytor åt två väderstreck samt gata åt de två andra, läget blir således rymligt och avskilt med sina 1.226 m2.
Huset har brukats som fritidshus och har tre sovrum, badrum samt ett stort och öppet vardagsrum med matplats i kombination med kök. I vardagsrummet hittar vi även en kamin samt utgång till det inglasade uterummet och altanen.
Utöver bostadshuset finns här också en rymlig gäststuga med sovdel och egen dusch med tvättställ!
Raftötången erbjuder en perfekt sommarvistelse och i området hittar vi allt från sandstränder och utsiktsberg till tennisbana och sommarrestaurang. 
Till Grebbestad har vi ca. 10 min med bil och för den golfintresserade hittar vi Mjölkeröds golfbana ca. 5 km från huset. 
Till områdets badplats där vi även hittar småbåtshamnen har vi ca. 750 m. Här medföljer även båtplats nr. 66 (2,49 m bredd).

Detta är en perfekt fastighet för er som letar efter ett bra läge i ett bra område och vill sätta er egen prägel på ert drömhus! 

Besiktningsprotokoll "Granskat Hus" finns tillgängligt och försäkring mot Dolda fel medföljer till köparen utan extra kostnad.
Kontakta mäklaren för mer info/visning!

Välkommen till Flundrestigen 9 och Raftötången!

Husets entré tar oss in i en hall med diverse plats för avhängning. Från hallen sett kommer sovrummen på rad efter varandra på vänster sida, vardagsrummet rakt fram och badrummet till höger. Se vidare i planlösningsritningen under bilder.

De två första sovrummen är lite mindre och lämpar sig bra till våningssängar/enkelsängar. Det tredje rummet är lite större och inrymmer dubbelsäng.

Vardagsrummet är rymligt till sin storlek och ger bra med plats till soffgruppen och tv-hörnan. Vidare i detta rum kommer matplatsen intill köket.
I vardagsrummet hittar vi även kaminen samt utgång till det inglasade uterummet med tre infravärmare, varav två fast monterade. Från uterummet når vi även ett förrådsutrymme med ett extra kylskåp och ett extra frysskåp.
Via uterummet når vi sedan altanen som sträcker runt två av husets fasader.

Köket är utrustat med spis, kyl/frys, bänkdiskmaskin, micro, diskho samt diverse skåp och förvaring.

I badrummet hittar vi toalett, dusch samt handfat.

Förslag till nya taxeringsvärden för 2018:
Taxvärde 1.667.000, mark 901.000 och byggnad 766.000.Läs mer om området på http://www.raftotangen.se/.

Raftötången befinner sig i Tanums kommun ca 3 mil söder om Strömstad och ca. 1 mil norr om Grebbestad. Från området tar man sig enkelt till Oslo och Göteborg via E6 och havets E6:a (den inre farleden mellan Havstensund och Resö) kan man avnjuta från stranden på Raftötången. 

Området Raftötången uppfördes i slutet av 60-talet och består av lite drygt 200 fastigheter vilka gemensamt äger ca. 96 Ha samfälld mark. Området har en lång och vacker kustlinje med fantastiska promenadstigar längs havet. 
Vi hittar här även gärdsgårdar och grindstolpar från förr och till och med en riktig vikingagrav.

I området finns det två båthamnar. Den större bryggan har två stora flytbryggor försedda med Y-bommar (här finns även wc och sjösättningsramp) och lite längre in i viken finns den mindre bryggan. Även denna med Y-bommar. 

Till denna fastighet hör en båtplats samt andel i områdets tennisbana.

Kommande visningar

Välkommen på visning, ring mäklaren för tidsbokning!
2019-01-19

Ansvarig mäklare

Johan Siborne

johan@askengren.com

+46709755780

About this real estate in English

Objektfakta

Bilder

Planlösning

Fastighetskarta

Filer & Länkar

Karta

Vill du bli kontaktad?

Tack för att du kontaktat oss, vi kommer snart att nå dig.
Sorry, Thare is some problem with your submission, please contact administrator.
Robot verification failed, please try again.
Please fill all the field

Denna fastighet marknadsförs internationellt genom

Vill du bli uppringd?