Exklusivt frontläge på Tanumstrand!

Bryggan 20 (Räkan 710), Grebbestad, Tanumstrand

3 990 000 kr

Exklusivt frontläge på Tanumstrand!

3 990 000 kr

Bryggan 20 (Räkan 710)

Grebbestad

Tanumstrand

Information

I Tanumstrands mest populära bostadsrättsförening Räkan Norra Byn förmedlar vi nu ännu en pärla!
Denna gång är det Räkan 710 med adress Bryggan 20 som är till salu.

Bostadsrätten utgörs av ett fristående hus från 2011 om 40 m2 + loft. Skicket, kvalitén och planlösningen är mycket tilltalande och tack vare att husets byggdes nytt 2011 skiljer denna enhet sig från allt annat i området.

Altanen på husets ena kortsida vetter mot söder, hamnen och Tanumstrands huvudbyggnad. Här kan man sitta och bara njuta samtidigt som man har områdets aktiviteter i blickfånget!

Huset består av ett fräscht allrum med ena gaveln helt i glas i form av skjutglaspartier mot altanen. Allrummet ger även plats till matbordet, soffgruppen och köket.
Vidare in i huset hittar vi ett sovrum med plats för dubbelsäng, ett helkaklat badrum samt ett sovloft. Hela huset håller en hög materiell standard och detta är ett perfekt boende för er som ställer höga krav!

Alldeles runt hörnet hittar vi Tanumstrands anläggning med hela dess utbud av restaurang, nöjen, nyrenoverat bad och aktiviteter. 
Utmed strandpromenaden tar man sig även enkelt till västkustmetropolen Grebbestad där utbudet av restauranger och nöjen är stort!

Ett alldeles perfekt läge för paret eller den lite mindre familjen som vill ha allt samlat på ett ställe men för den delen inte tumma på kvalitén. Detta läge måste upplevas på plats!

Kontakta fastighetsmäklare Johan Siborne på telefon +46 (0) 709 755 780 privat visning!

Välkommen till Brf Räkan och ett av Tanumstrands finaste lägen!


Denna bostadsrätt ligger vänd mot söder, hamnen och Tanumstrands anläggning! 
 
Entrén når vi via den rejäla altanen med absolut frontläge och de skjutbara glaspartierna tar oss direkt in i allrummet.

Allrummet är ljust och luftigt med öppet till nock, för bekvämlighets skull finns här också en aircondition. Här inryms soffgruppen, matbordet samt köket. Intill köket finns även en trapp som tar oss upp till sovloftet.

Köket är exklusivt utrustat med svart stenbänk, dubbla kylskåp, integrerad diskmaskin samt rostfri ugn, micro och spisfläkt. Köksluckorna är vita och köket ger oss även flera smarta förvaringsytor med inbyggda vinställ etc.

Vidare in i huset ligger badrummet som givetvis är helkaklat. Här finns det elektrisk golvvärme, wc, duschkabin, toppmatad tvättmaskin samt handfat.

Husets sovrum är förhållandevis stort och ger bra med plats till dubbelsängen. Här finns även fyra rymliga garderober inbyggda i väggen mot köket.

* Elbilsuttag finns monterat på husets baksida för laddning av elbil/motorvärmare.
* Möjlighet finns att hyra båtplats i områdets hamn, kontakta mäklaren för mer info.


            
            
              

Ansvarig mäklare

Johan Siborne

johan@askengren.com

+46709755780

About this real estate in English

Objektfakta

Bilder

Planlösning

Fastighetskarta

Filer & Länkar

Karta

Vill du bli kontaktad?

Tack för att du kontaktat oss, vi kommer snart att nå dig.
Sorry, Thare is some problem with your submission, please contact administrator.
Robot verification failed, please try again.
Please fill all the field

Denna fastighet marknadsförs internationellt genom

Vill du bli uppringd?