1-plans hus i lugnt och lantligt läge vid Gullmarsfjorden!

3 495 000 kr

Alsbäck 302

Lysekil

Lyse

Information

I ett lugnt och havsnära läge vid Gullmarsfjorden finns detta mycket välskötta 1-plans hus med källare. Här erbjuds ett rymligt boende som lämpar sig för såväl permanent- som fritidsboende med flera sovrum både på entré- och bottenplanet. I anslutning till entrén och den stora altanen i söderläge finns ett inglasat uterum med infravärme för de lite kyligare kvällarna och den rogivande utsikten över omgivningarna och Gullmarsfjorden. Inom området finns gräsplan för olika aktiviteter som midsommarfirande och boulebana. Alsbäck erbjuder direkt närhet till Gullmarsfjorden med sitt bad- och båtliv samt fiske. Goda möjligheter till båtplats. Inom promenadavstånd finns Gullmarsskogens naturreservat som erbjuder stora möjligheter till rekreation. Där finns raststuga, grillplatser, vandringsleder, elupplyst motionsspår, utegym och fotbollsplan. Goda pendlingsmöjligheter med ca. 10 min till centrala Lysekil och färjeled över Gullmarsfjorden. 20 min till E6:an som på ca. 1h tar dig vidare till såväl Göteborg som norska gränsen. Bussförbindelse med Lysekil finns vissa tider på dygnet samt skolbusstrafik. Fastigheten och omgivningarna erbjuder mycket mer att se. Huset är besiktigat av Fukt & Byggkonsult AB i samarbete med Gar-Bo Försäkringar och försäkring mot dolda/osynliga fel medföljer till köparen. Välkomna att kontakta ansvarig mäklare för tidsbokning av visning!

Entréplan: 
Via entré kommer man in i hall med natursten och plastmatta på golvet samt avhängningsmöjligheter, garderob och städskåp. Till vänster finns sovrum med parkettgolv och 2 garderober.
Vidare finns här ett mindre sovrum med plastmatta på golvet, 1 garderob och ytterligare ett större sovrum med parkettgolv och skjutdörrsgarderober med bronsfärgat glas.
I anslutning till hallen finns helkaklat badrum med WC, dusch och handfat.
Till höger från hallen finns köket med plastmatta på golvet, utrustat med kyl/sval, diskmaskin, spis med häll och varmluft, fläkt och stora arbetsytor. Plats för matgrupp. 
Rakt fram från hallen finns allrum med mycket stora fönster för maximalt ljusinsläpp, parkettgolv och öppen spis, dimbar belysning samt stor plats för soffgrupp och matgrupp.
I de flesta rummen på entréplan finns fönsterbänkar av natursten.
Från hallen når man bottenvåningen via öppen trappa.

Bottenplan:
Hall med klinkergolv och golvvärme. I anslutning till hall finns mindre förråd samt helkaklat WC med dimbara takspottar.
Från hallen når du även en stor tvättstuga med plastmatta på golvet, tvättmaskin, torktumlare, gott om garderober och arbetsytor.
Vidare leder hallen till stort allrum med trägolv, öppen spis med energikasett för maximal värme. Stora öppningsbara fönster och dimbar belysning.
Intilliggande sovrum med laminatgolv, gott och garderober, stort öppningsbart fönster och infällda dimbara takspottar.
Till vänster om hall finns inre klinkerlagd korridor med infällda dimbara takspottar och utgång till trädgård med fruktträd och bärbuskar samt varmgarage.
Man når även helkaklad relaxavdelning med värmegolv, bad, stor ducschhörna med svängbara glasdörrar samt infällda dimbara takspottar.
Efter relaxavdelningen finns större förråd med förvaringshyllor och frysskåp.

Kommande visningar

Välkommen att boka tid med ansvarig mäklare
2019-03-23
Välkommen med er anmälan.
2019-03-23 10:00 - 10:45
Välkommen med er anmälan!
2019-03-26 15:45 - 16:30

Ansvarig mäklare

Fredrik Mattsson Waller

fredrik@askengren.com

+46702378105

Objektfakta

Bilder

Film

Planlösning

Fastighetskarta

Filer & Länkar

Karta

Vill du bli kontaktad?

Tack för att du kontaktat oss, vi kommer snart att nå dig.
Sorry, Thare is some problem with your submission, please contact administrator.
Robot verification failed, please try again.
Please fill all the field

Vill du bli uppringd?