Fastighet med varierande möjligheter belägen i havs- och naturnära omgivningar på Nöddö!

Smörhålan 1, Strömstad

3 400 000 kr

Fastighet med varierande möjligheter belägen i havs- och naturnära omgivningar på Nöddö!

3 400 000 kr

Smörhålan 1

Strömstad

Information

Vid Nöddö endast 15 minuter med bil från centrala Strömstad erbjuds nu denna fastighet med varierande möjligheter och närhet till hav och natur! Fastigheten på rymlig och solig tomt om 2380 kvm består av vackert gårdshus uppfört år 1840, ett större uthus, samt rejäl byggnad med dubbelgarage och förrådsutrymmen och separat före detta kioskbyggnad. Bostadshuset har renoverats exteriört av nuvarande ägare med delvis ny fasadpanel och tak, samt förstärkt grundmur. Ny ägare ges här fina möjligheter att kunna renovera och inreda invändigt efter eget tycke och smak. Tomten bjuder rikligt med växtlighet i form av exempelvis fruktträd, bärbuskar, blommor och örter. Perfekt för dig med "gröna fingrar". Kanske vill du bosätta dig permanent, använda huset som fritidsboende, eller driva hästgård, möjligheterna är varierande. För den som är intresserad av att driva hästgård finns möjlighet att köpa till närliggande ladugårdsbyggnad belägen på grannfastigheten, samt mark för att exempelvis anlägga paddock. Nuvarande ägare kan även vara behjälplig med att hyra båtplats i närliggande småbåtshamn. Fastigheten har vatten på servitut från grävd brunn, samt trekammarbrunn. Fiber finns framdraget och betalt till tomtgräns. 

Fastigheten säljs med friskrivningsklausul.

Ingen boplikt!

För vidare information samt bokning av privat visning, kontakta ansvarig fastighetsmäklare Jesper Havsberg på Askengren Fastighetsmäklare i Strömstad:

+46 (0) 709755788

Varmt välkommen på visning!

RUMSBESKRIVNING

Entréplan

-Inrymmer entréhall och trappa upp till övre plan, duschrum med tvättstuga, separat wc, kök, vardagsrum och två separata allrum.

Övre plan 

-Inrymmer trappuppgång med hall, fyra rum, samt två mindre och inredda rum möjliga att använda som sovrum. 

Källare

-I källaren som finns under en del av huset, finns två utrymmen som tidigare bl. a. har använts till matkällare. I källaren finns varmvattenberedaren och hydroforbehållaren.

Fastigheten ligger i nära anslutning till naturreservat vid Älgöleran, Nöddökilen och Orrevikskilen. 

Länsstyrelsen skriver att: 

"Naturreservatets syfte är att bevara och utveckla de ornitologiska och landskapliga värdena. Framförallt gäller detta de rika förekomsterna av andfåglar och vadare under sträcktiderna samt de ekologiska förhållanden som utgör förutsättning för det rika fågellivet".


            
            
              

Ansvarig mäklare

Jesper Havsberg

jesper@askengren.com

+46709-755788

Assisterande mäklare

Linn Warnö

linn@askengren.com

+46709-755789

Objektfakta

Bilder

Planlösning

Fastighetskarta

Filer & Länkar

Karta

Vill du bli kontaktad?

Tack för att du kontaktat oss, vi kommer snart att nå dig.
Sorry, Thare is some problem with your submission, please contact administrator.
Robot verification failed, please try again.
Please fill all the field

Vill du bli uppringd?