Exklusivt och havsnära boende med båtplats på vackra Nötholmen/Nøtholmen, Strömstad/Strømstad!

5 290 000 kr

Finnoxelgatan 6

Strömstad

Information

Varmt välkomna till Finnoxelgatan 6 och detta exklusiva och havsnära boende på vackra Nötholmen med direkt närhet till västerhavet och fantastisk natur! Vi bjuds här på ett ljust och trivsamt boende i tre plan, lämpligt att använda såväl som fritids- och permanentboende. Med separat ingång till husets nedre plan finns det goda möjligheter till uthyrning eller generationsboende. Huset är i genomgående gott skick med ljusa och påkostade materialval och hög standard. Detta är ett perfekt boende för dig som söker det lilla extra. Vi bjuds även på uteplatser i flera väderstreck där solen kan avnjutas under hela dagen från morgon till kväll. Balkongen på våning 1 erbjuder vacker havsutsikt över den Bohuslänska skärgården med dess kobbar och skär. Här avnjuts med fördel solen under hela dagen, samtidigt som ögonen vila på Kosteröarna i horisonten. Till fastigheten följer även en parkeringsplats på servitut samt en båtplats i närliggande småbåtshamn. På kort gångavstånd finns härligt salta bad från både strand och klippor, fina promenadstråk, golfbana, samt populära Strömstad Spa med restaurang och bad.

Fastigheten visas efter avtal.

För vidare information, kontakta ansvarig fastighetsmäklare Jesper Havsberg på Askengren Fastighetsmäklare i Strömstad:

+46 (0) 709755788

Varmt välkommen på visning!

ENTRÈPLAN:

Hall:
Vi välkomnas av en ljus och inbjudande hall med goda avhängningsmöjligheter. 

Badrum:
Det delvis kaklade badrummet går i ljusa toner och är utrustat med toalett, dusch, tvättställ med förvaring samt ett extra förvaringsskåp.Här finner vi även husets värmepump.

Sällskapsrum:
Det ljusa och trevliga sällskapsrummet är husets hjärta. Här får man ett vackert ljusinsläpp från tre väderstreck och en härlig känsla av rymd. Gott om plats för såväl soffhörna som matplats. 
Den vedeldade braskaminen höjer mysfaktorn och värmer gott under kyligare kvällar. Från sällskapsrummet har vi även utgång till balkongen som med sitt sydvästläge bjuder på många soltimmar under hela dagen!

Köksdel:
Det renoverade köket bjuder på goda förvaringsmöjligheter och fina arbetsytor. Utrustat med kyl/frys, spis/ugn, diskmaskin, köksfläkt samt diskho. Köksdelen ligger i en öppen planlösning med sällskapsrummet och är utformat på ett praktiskt och genomtänkt sätt. 

VÅNING 1: 
Vi möts här av ett nyinrett badrum som går helt i marmor, ett stort sovrum med goda förvaringsmöjligheter, flera garderober samt en mysig soffhörna. Balkongen som är insynsskyddad erbjuder vacker utsikt över havet, samt de bästa solförhållandena med sol från morgon till kväll!

NEDRE PLAN:
Husets nedre plan är inrett som en egen lägenhet med separat ingång fördelad på allrum, sovrum, badrum, samt köksdel.

Köksdel:
Köksdelen är nyligen uppdaterad och fullt utrustad. 

Badrum:
Det helkaklade badrummet är utrustat med badkar, tvättmaskin, toalett, tvättställ, samt diskmaskin.

Det finns möjlighet att överta en båtplats (nr 223 vid brygga 2) för 3596 NOK/år.


            
            
              

Ansvarig mäklare

Jesper Havsberg

jesper@askengren.com

+46709-755788

Assisterande mäklare

Linn Warnö

linn@askengren.com

+46709-755789

Objektfakta

Bilder

Film

Planlösning

Fastighetskarta

Filer & Länkar

Karta

Vill du bli kontaktad?

Tack för att du kontaktat oss, vi kommer snart att nå dig.
Sorry, Thare is some problem with your submission, please contact administrator.
Robot verification failed, please try again.
Please fill all the field

Vill du bli uppringd?