Hus i absolut toppskick i Hunnebostrand!

6 500 000 kr

Strandskategatan 7

Hunnebostrand

Hunnebostrand

Information

Välkommen till detta topprenoverade hus i centrala Hunnebostrand.
Här erbjuds ett hus lämpligt för hela familjen en kort promenad från soldränkta klippor, salta bad, båtliv och Hunnebostrands utbud av restauranger och butiker.
Huset har senaste åren totalrenoverats med genomgående påkostade materialval och genomtänkta lösningar. Entréplan med klinkergolv och golvvärme där det erbjuds plats för barnen och gästerna med 3 sovrum, allrum och helkaklat badrum. Mellanplanet erbjuder husets sociala ytor och har Douglasgran med golvvärme och erbjuder ett fantastiskt kök med stora arbetsytor och gott om plats för sociala tillställningar runt köksön. Underbart matrum där det erbjuds havsutsikt och plats för många samt stort härligt allrum med kamin. Husets ovanvåning erbjuder 2 ytterligare sovrum, badrum samt bastu med utsikt över Hunnebostrand.
Fastigheten erbjuder flertalet uteplatser, stort trädäck med växthus, två mindre balkonger i anslutning till matrummet samt stor balkong med strålande havsutsikt på ovanvåningen.
Höge berg en kort promenad från huset erbjuder fantastisk utsikt med solnedgångar i västerhavet.
Välkommen till ert nya boende i absolut toppklass!

Via entré in till klinkerbelagt entréplan med golvvärme. Direkt till höger från entrén finns helkaklat badrum med dusch, WC och handfat. På vänster sida från hallen finns 3 st sovrum. I anslutning till hallen finns utgång till trädgården och ett allrum med plats för soffgrupp och TV. Tvättstugan med groventré nås från allrummet.
Mellanplanet nås via trappan vid entrén och erbjuder husets sociala ytor med allrum med kamin, stort påkostat kök med Miele och Gram vitvaror och en köksö som bjuder in till sociala tillställningar kring matlagningen. I anslutning till köket finns veranda med plats för matbord med plats för både familjen och gästerna, utgång till balkonger i västerläge. Hela våningsplanet har Douglasgran på golvet med golvvärme.
Husets ovanvåning erbjuder en mindre hall, Master bedroom med fransk balkong och ett mindre sovrum/kontor med utgång till stor balkong i västerläge med utsikt över västerhavet, samtliga rum har Douglasgran på golvet. Här finns även ytterligare ett helkaklat badrum med dusch, WC och handfat samt en bastu för de kyligare kvällarna med utsikt över samhället.


            
            
              

Ansvarig mäklare

Fredrik Mattsson Waller

fredrik@askengren.com

+46702378105

Assisterande mäklare

Tony Porali

tony@askengren.com

+46702378106

Objektfakta

Bilder

Planlösning

Fastighetskarta

Filer & Länkar

Karta

Vill du bli kontaktad?

Tack för att du kontaktat oss, vi kommer snart att nå dig.
Sorry, Thare is some problem with your submission, please contact administrator.
Robot verification failed, please try again.
Please fill all the field

Denna fastighet marknadsförs internationellt genom

Vill du bli uppringd?