Strandfastighet med sjöbod, hamn och absolut A-läge!

24 000 000 kr

Lovisas stig

Grebbestad

Tanum

Information

Strax norr om Kämpersvik förmedlar vi här en i särklass alldeles unik strandfastighet. Lovisas Stig , eller ”Saltvik”, ger oss en 25 140 m2 stor tomt med ca 250 m strandlinje i härligt sydvästläge! På egendomen hittar vi ett bostadshus, gästhus, dubbelgarage, lekstuga, bastuhus i sten, fullt utrustad sjöbod/sjöstuga, en egen brygganläggning, badstrand samt såklart en alldeles underbar känsla. I tillägg till dessa byggnader ingår även ett förhandsbesked för nybyggnation i 1,5-plan om 200 m2 byggnadsyta vilket öppnar alla dörrar för ett framtida drömboende i absolut toppklass. I området kring både bastun och sjöboden/sjöstugan har Länsstyrelsen beslutat att inkludera marken i fastighetens hemfridszon vilket ger oss ett mycket privat läge. Från sjöboden och bryggan tar vi oss enkelt ut i skärgården och både Grebbestad och Fjällbacka har vi inom ett mycket bekvämt avstånd, med både bil och båt. För mer information, vänligen besök http://saltvik.askengren.com och ta del av dokument, bilder samt flygfilm. Visning sker efter privat bokning med fastighetsmäklaren.

Huvudbyggnaden består av entréplan med tre rum, kök, hall samt toalett.
På övre plan hittar vi två sovrum och toalett. Källarvåning med bastu, dusch, toalett och tvättstuga.

* Vid två områden på fastigheten, dels vid sjöboden och fram till staketet men även vid bastuhuset har saken prövats av Länsstyrelsen hurvida marken kan klassas som hemfridszon. Det finns nu beslut om att dessa två områden ingår i fastighetens hemfridszon vilket gör att marken inte är tillgänglig för allmänheten och man kan således skärma av sig med staket etc.

* För mer info, komplett prospekt med tillhörande dokument samt flygfilm över ägorna, vänligen besök: http://saltvik.askengren.com

Kommande visningar

Vänligen ring mäklare Johan Siborne och boka tid för privat visning!
2019-03-23

Ansvarig mäklare

Johan Siborne

johan@askengren.com

+46709755780

About this real estate in English

Objektfakta

Bilder

Film

Planlösning

Filer & Länkar

Karta

Vill du bli kontaktad?

Tack för att du kontaktat oss, vi kommer snart att nå dig.
Sorry, Thare is some problem with your submission, please contact administrator.
Robot verification failed, please try again.
Please fill all the field

Denna fastighet marknadsförs internationellt genom

Vill du bli uppringd?