Unikt läge på Smögen!

Björkemyrsgatan 2, Smögen, Smögen

4 500 000 kr

Unikt läge på Smögen!

4 500 000 kr

Björkemyrsgatan 2

Smögen

Smögen

Information

Nu erbjuds en unik möjlighet att förvärva ett insynsskyddat och välrenoverat boende lämpligt som såväl permanent- som fritidsboende på Hasselösund, Smögen. Här erbjuds ett insynsskyddat privat läge med kort promenadavstånd till Sandö med en barnvänlig badstrand och Sunnepinan med sin genuina Bohuslänska miljö och båtliv.
Huset erbjuder gott om plats för såväl familjen som gästerna med 3 sovrum samt separat gästdel i bostadshuset. På tomten finns dessutom gästhus med WC. Huset har senaste åren genomgått en hel del renoveringar, bl.a. nytt tak, bergvärme och tillbyggt uterum.
Smögenbryggan med dess utbud av restauranger och butiker nås på 15 minuters promenad.
Välkomna på visning.

Via entré in till hall med avhängningsmöjligheter och heltäckningsmatta på golvet. Till vänster från hallen finns uterum med klinker på golvet. Vidare från entréhallen finns inre hall med gott om förvarningsmöjligheter samt laminatgolv på golvet. Från hallen nås åt vänster husets kök med parkettgolv och plats för matbord. Utrustat med kyl/frys, spis, fläkt och inbyggd micro. In anslutning till köket finns vardagsrummet med parkettgolv. En halvtrappa ner från köket finns groventré med klinker på golvet, toalett och duschmöjligheter. Från hallen nås även den stora insynsskyddade altanen delvis under tak. 
Från köket finns trappa till husets ovanvåning med 3 st sovrum samt helkaklat badrum med badkar, duschhörna, WC och handfat. Från det största sovrummet nås även takterrass med sol stora delar av dagen och en glimt av havet. Samtliga rum på ovanvåningen har trägolv.
Till höger från entréplanets hall finns separat gästdel med WC, rum med köksdel och parkettgolv samt sovrum/allrum med parkettgolv.


            
            
              

Ansvarig mäklare

Fredrik Mattsson Waller

fredrik@askengren.com

+46702378105

Assisterande mäklare

Tony Porali

tony@askengren.com

+46702378106

Objektfakta

Bilder

Planlösning

Fastighetskarta

Filer & Länkar

Karta

Vill du bli kontaktad?

Tack för att du kontaktat oss, vi kommer snart att nå dig.
Sorry, Thare is some problem with your submission, please contact administrator.
Robot verification failed, please try again.
Please fill all the field

Vill du bli uppringd?