Totalrenoverad fastighet med vacker havsutsikt och båtplats samt sjöbodsförråd!

Östra Amdalsvägen 12, Hamburgsund, Kville

3 995 000 kr

Totalrenoverad fastighet med vacker havsutsikt och båtplats samt sjöbodsförråd!

3 995 000 kr

Östra Amdalsvägen 12

Hamburgsund

Kville

Information

Med ett vackert och havsnära läge hittar vi detta helrenoverade fritidshus på  Östra Amdalsvägen 12, strax utanför Hamburgsund! Huset ligger högt och avskilt och man får en härlig havsutsikt från altanen, fastighetens tomt och bostadshuset.
Sedan 2017 har huset genomgått en nästintill totalrenovering som ger ett mycket gott helhetsintryck och för den nya köparen är det bara att flytta rakt in. Här kan man njuta av de vackra vyerna genom de stora fönsterpartierna mot havet. Den generösa insynsskyddade altanen har ett soligt sydvästläge med  plats för både mat-och loungegrupp.
Förutom denna charmiga bostad så ligger även ett gästhus och förråd på tomten.  Båtplats och sjöbodsförråd följer med fastigheten!
Detta är den perfekta fastigheten för dig som vill bo strandnära och även ha närhet till ett större samhälle samt  söker något som är nytt och fräscht.

Hamburgsund med butiker och restauranger når du på ca 10 min cykel.

Med bil når du Göteborg på drygt 1h och Oslo på knappt 2h.

Besiktningsprotokoll samt försäkring mot dolda fel i 10 år medföljer till köparen.
Ring ansvarig fastighetsmäklare Lotta Långström +46 (0) 709-755785  redan i dag och boka in dig på visning!

Välkommen till Östra Amdalsvägen 12 srax utanför Hamburgsund!

Här möts man av en härlig insynsskyddad innergård med uppbyggda vindskydd, gäststuga och förråd.

Hallen är ljus och välkomnande med vardagsrummet med stora fönster mot havet rakt fram.  Hallen är inredd med vit skeppspanel på väggarna, vitmålad panel i taket, enstavigt ekgolv och har plats att hänga av ytterkläder.

Badrummet
Helkaklat badrum med grått klinker på golvet med golvvärme, vit och grå klinker på väggarna och detaljmosaik i duschen.  Här finns WC,  handfat med under-och överskåp, dusch och tvättmaskin.

Sovrum 1
Ligger närmast entrén. Ett ljust inrett sovrum med rutig tapet på väggarna, vit målad panel i taket och ekgolv. Fönster mot söder, här finns plats för dubbelsäng.

Sovrum 2
Detta sovrum har blå tapet och en mönstrad fondtapet, har garderober till förvaring, fönster mot norr och plats för dubbelsäng

Allrum/matplats
Ett stort och öppet rum  med stora fönsterpartier där man slås av den fina havsutsikten.  Allrummet, matplatsen och köket ligger med en öppen planlösning och är inrett med vit skeppspanel på väggarna, vit panel i taket och ekgolv. Här finns gott om plats för både soffgrupp och köksbord intill köket.

Kök
Köket är likt resterande huset nytt och fräscht. Här har man inrett med stora bänkskivor i ek, över-och underskåp med gråa skåpsluckor och integrerad kyl/frys och diskmaskin, vit diskho i keramik, spishäll och ugn. En bardisk med stenskiva skärmar av fint mot matplatsen.


Uterum
Når du via allrummet. Ett tillbyggt rum i vinkel med skjutdörrar ut till altanen och innergården och skjutpartier längst hela rummet ut mot havet.
Detta underbara rum kan man inreda till både matsal och härlig läshörna med fantastisk havutsikt. Rummet har grå liggande panel på väggar och tak och ekgolv.

Sjöbod om ca 6m2 med el, vatten finns att nyttja på bryggan utanför och båtplats.

Kommande visningar

Välkommen på visning, anmälan krävs!
2018-11-25 13:45 - 14:15

Ansvarig mäklare

Lotta Långström

lotta@askengren.com

+46709-755785

Objektfakta

Bilder

Planlösning

Fastighetskarta

Filer & Länkar

Karta

Vill du bli kontaktad?

Tack för att du kontaktat oss, vi kommer snart att nå dig.
Sorry, Thare is some problem with your submission, please contact administrator.
Robot verification failed, please try again.
Please fill all the field

Vill du bli uppringd?