Inbjudande villa med ett trevligt läge i centrala Strömstad!

3 995 000 kr

Släggatan 7

Strömstad

Information

Varmt välkomna till Släggatan 7 och denna välplanerade och charmiga enplansvilla, belägen i lugna villakvarter i centrala Strömstad. Vi bjuds här på ett trivsamt boende i gott skick, med samma ägare sedan byggnadsåret har huset kontinuerligt blivit efterhållet och väl omhändertaget. Huset är fördelat på tre sovrum, badrum, ett väl tilltaget sällskapsrum samt ett välplanerat kök med utgång till den skyddade altanen. Den väl tilltagna altanen stoltserar med ett soligt läge och här ryms med lätthet både loungemöbler, matplats, grill och vackra blomster. På fastigheten finns även garage med förrådsdel samt en fristående förrådsbyggnad. Vi ses på visning! Bostadshuset är besiktat av Fukt & Byggkonsult AB i samarbete med Gar-Bo Försäkringar och försäkring mot dolda fel följer med till köparen. Protokollet finner ni under "Filer & Länkar" längre ner i annonsen. För vidare information och bokning av privat visning, kontakta ansvarig fastighetsmäklare Linn Warnö eller Jesper Havsberg på Askengren Fastighetsmäklare i Strömstad: +46 (0) 709-755789 el. +46 (0) 709-755788 Varmt välkommen på visning!

Hall:
Vi välkomnas av en ljus och trevlig hall med goda avhängningsmöjligheter i eget garderobsutrymme. 

Badrum:
Rakt fram i hallen möts vi av ett stilrent badrum med bekvämligheter som ångbastu, handdukstork samt duschhörna. Utöver det är badrummet utrustat med toalett, tvättställ med gott om förvaring samt väggskåp. 

Sällskapsrum:
Inbjudande rum som bjuder in till många härliga kvällar i goda vänners  lag. 
Här finns gott om plats för såväl matplats som soffhörna. 
På golvet ligger en vacker parkett, väggarna går i ljusa toner och taket är prytt av plattor i ett charmigt mönster. Med fönster i två väderstreck ges här ett härligt ljusinsläpp. 

Kök:
Köket, som nås såväl från sällskapsrummet som från hallen, är trivsamt med gott om plats för matplats vid fönsterpartier där man blickar ut över den grönskande baksidan. 
Bakom ljusa skåpluckor döljer sig mycket goda förvaringsmöjligheter och den platsbyggda köksön ger goda arbetsytor. Kökets maskinella utrustning består av kyl, frys, spis/ugn, köksfläkt samt diskmaskin. Från köket tar vi oss ut till terrassen. 

Sovrum 1, 2 och 3:

I huset finns även tre stycken sovrum i bra storlekar.

På fastigheten finns även ett garage i bra storlek med elektrisk port. Innanför garaget finns ett stort förrådsutrymme som idag även är inrett till tvättstuga. 

För ytterligare förvaring finns även en fristående förrådsbyggnad.

Kommande visningar

Anmälan krävs - varmt välkomna att boka er!
2019-03-30 11:30 - 12:30

Ansvarig mäklare

Linn Warnö

linn@askengren.com

+46709-755789

Assisterande mäklare

Jesper Havsberg

jesper@askengren.com

+46709-755788

Objektfakta

Bilder

Planlösning

Fastighetskarta

Filer & Länkar

Karta

Vill du bli kontaktad?

Tack för att du kontaktat oss, vi kommer snart att nå dig.
Sorry, Thare is some problem with your submission, please contact administrator.
Robot verification failed, please try again.
Please fill all the field

Vill du bli uppringd?