Exklusiv lägenhet på Tanumstrands bästa område!

3 650 000 kr

Räkan 786

Grebbestad

Information

Med ett av områdets mest attraktiva lägen förmedlar vi nu Räkan nr. 786 på populära Tanumstrand! Lägenheten i två plan, den stora altanen och balkongen ligger sydvästvända med den bästa förutsättningen för bred havsvy och många soltimmar hela dagen. Tack vare det lite avskilda läget i området har vi även en förhållandevis privat placering på både altan och balkong. I lägenheten hittar vi ett ljust och trevligt kök med matplats, ett utbyggt allrum med fin vy mot havet, kaklat badrum samt en övervåning med två sovrum och den soldränkta balkongen. Låg avgift om 1.705 kr/mån, kommunalt VA och möjlighet till båtplats i områdets hamn. Inom ett mycket bekvämt avstånd når vi Tanumstrands anläggning med hela dess utbud av restaurang, nöjen, nyrenoverat bad och aktiviteter. Utmed strandpromenaden tar man sig även enkelt till västkustmetropolen Grebbestad där utbudet av restauranger och nöjen är stort! Ett alldeles perfekt läge för familjen som vill ha allt samlat på ett ställe men för den delen inte tumma på kvalitén. Detta läge måste upplevas på plats! Kontakta mäklaren för mer info/visning!

Välkommen till Bergstigen och ett av Tanumstrands absolut bästa lägen!

Denna bostadsrätt ligger vänd mot havet och entrén når vi via den stora sydvästvända altanen. 
Innanför ytterdörren kommer köket med matplatsen samt trappan till våning två rakt fram. Till vänster ligger det utbyggda allrummet som med fördel kan användas som ett extra sovrum. Bakom trappan hittar vi även badrummet.
För mer detaljerad bild, se planlösningsritningen under bilder.

Köket är ljust, modernt och fräscht. Vita skåpsluckor och spis, kylskåp med frys samt diskho. Här finns gott om plats för en matgrupp varifrån man kan blicka ut över västerhavet och inloppet. 

Allrummet är utbyggt och gör rummet lämpligt som både tv-rum och/eller extra sovrum. Här finns fönster mot altanen och sydvästläge och således kan man även sitta här och njuta av utsikten. I allrummet samt köket hittar vi ett vackert trägolv.

Badrummet är ljust inrett med vitt kakel på väggarna och grå klinkers på golvet. Toalett, tvättmaskin, handfat samt duschkabin.


På övre plan finns det två sovrum samt ett mindre förråd. Det mindre sovrummet lämpar sig bra till två enkelsängar och det stora ger plats till dubbelsängen. Båda rummen får här en trevlig vy ut mot havet.

Från det stora rummet har vi även en altandörr till den rymliga balkongen där vi får en oslagbar havsutsikt. Inloppet till Tanumstrand och vidare till Grebbestad, båtaktiviteten i hamnen, solens strålar mellan tidig morgon och sen kvällssol, allt detta kan vi avnjuta från denna vackra plats.

Kommande visningar

Vänligen ring mäklare Johan Siborne och boka tid för privat visning!
2019-03-23

Ansvarig mäklare

Johan Siborne

johan@askengren.com

+46709755780

About this real estate in English

Objektfakta

Bilder

Planlösning

Fastighetskarta

Filer & Länkar

Karta

Vill du bli kontaktad?

Tack för att du kontaktat oss, vi kommer snart att nå dig.
Sorry, Thare is some problem with your submission, please contact administrator.
Robot verification failed, please try again.
Please fill all the field

Denna fastighet marknadsförs internationellt genom

Vill du bli uppringd?