Villa i toppskick med uthyrningslägenhet!

6 850 000 kr

Förmansgatan 10

Kungshamn

Kungshamn

Information

Välkommen till denna villa i toppskick i centrala Kungshamn. Här erbjuds ett bostadshus i toppskick med gott om plats för familjen med 4 sovrum och stora öppna sällskapsytor på både entréplan och ovanvåningen. För gäster eller uthyrning finns separat lägenhet om 2 rum och kök i källaren på ca. 50kvm. Gott om parkeringsmöjligheter med såväl garage och carport samt infart med 3-4 platser. Kungshamns utbud av bad- och båtliv, affärer, restauranger och allmän service finns inom promenadavstånd. Välkommen att kontakta ansvarig mäklare för bokning av visning!

Via trappan till entréhall med klinker på golvet och avhängningsmöjligheter.  I anslutning till hallen finns WC med toalett och handfat samt trappa till ovanvåningen. 
Rakt fram finns kök, matrum och vardagsrum i öppen planlösning med vitlaserat trägolv och trevlig köksö med gott om plats för matlagning och socialt umgänge kring köksön. I anslutning till matplatsen finns utgång till altanen som sträcker sig runt hela huset. Entréplanet erbjuder även ett sovrum/kontor med samt tvättstuga med groventré och trappa till källaren.

Ovanvåningen består av stort allrum med fantastisk utsikt över havet och springets hamn. Här finns även 3 sovrum, där 2 sovrum har utgång till balkong i söderläge samt stort helkaklat badrum med såväl duschhörna som hörnbadkar. Hela våningsplanet har vitlaserat trägolv.

Källarplanet består av gäst-/uthyrningslägenhet med separat entré bestående av 2 rum samt öppet kök-vardagsrum och helkaklat badrum. Här finns även garage samt pannrum med förvaringsmöjligheter.

Kommande visningar

Välkommen att boka tid med ansvarig mäklare
2019-03-23
Välkommen med er anmälan!
2019-03-23 14:45 - 15:30

Ansvarig mäklare

Fredrik Mattsson Waller

fredrik@askengren.com

+46702378105

Objektfakta

Bilder

Planlösning

Fastighetskarta

Filer & Länkar

Karta

Vill du bli kontaktad?

Tack för att du kontaktat oss, vi kommer snart att nå dig.
Sorry, Thare is some problem with your submission, please contact administrator.
Robot verification failed, please try again.
Please fill all the field

Vill du bli uppringd?