Modern villa från 2013 med havsnära läge på Hamburgö!

Ejdervägen 3, Hamburgsund, Kville

5 800 000 kr

Modern villa från 2013 med havsnära läge på Hamburgö!

5 800 000 kr

Ejdervägen 3

Hamburgsund

Kville

Information

På Ejdervägen 3, strax intill färjeläget på Hamburgö, förmedlar vi här denna välbyggda villa!

Huset i 1,5-plan om ca. 160 m2 uppfördes 2013 och är idag så nära nyskick man kan komma.
Entréplan består av ett helkaklat badrum, ett sovrum, tvättstuga/pannrum, vidbyggt garage samt den öppna och trivsamma planlösningen som huserar vardagsrum/matsal samt kök.
I detta härliga rum kan hela familjen umgås och vi kan avnjuta både den värmande kaminen samt vyn ner mot färjeläget och Hamburgsund.

På övre plan hittar vi tre rymliga sovrum, ett allrum/tvrum med utgång till en infälld balkong samt ett helkaklat badrum, även detta med utgång till en infälld balkong.
Önskar du blicka ner mot restaurangerna i Hamburgsund väljer du den östra balkongen och föredrar du kvällssolen väljer du balkongen mot väster.

Garaget är sammanbyggt med huset och tack vare den fjärrstyrda porten, passagen via groventrén (tvättstugan) in i huset och de två ytterdörrarna till tomten utgör garaget en mycket praktisk del i denna fastighet.

Från fastigheten har vi bekväma avstånd till både den bohuslänska naturen som våra kustsamhällen som Hamburgsund, Fjällbacka, Grebbestad, Bovallstrand osv. 


Huset är besiktat och energideklarerat, kontakta mäklaren för mer info, protokoll samt visningsbokning!

Välkommen till Ejdervägen 3 på Hamburgö!


Husets entré hittar vi på västerfasaden i ett lugnt och avskärmat läge.
Farstukvisten tar oss in i en rymlig hall med öppen planlösning till vardagsrum/kök/matsal. Här finns även trappan till plan två samt en värmande kamin som vetter mot matsalen.

Från hallen når vi både ett helkaklat badrum med duschkabin, infällda speglar från golv till tak, wc, handdukstork och handfat samt ett sovrum.

Vardagsrummet, köket samt matsalen bildar ett rymligt utrymme med gott om plats för umgänge och sociala sammanhang. Här kan man möblera med god marginal!
Från burspråket vid matsalen hittar vi här även en altandörr som tar oss ut till den stensatta tomten.

Köket är fullt utrustat med kyl, frys, inbyggnadsugn+micro, diskmaskin, häll samt diskho. Köket är rymligt till sin storlek och bildar tack vare köksön en trevlig avgränsning mot vardagsrummet.
Vidare från köket kommer tvättstugan/pannrum med tvättmaskin, torktumlare, värmepanna samt tvättbänk. Från detta rum kommer vi sedan in i garaget som har både garageport samt två dörrar ut till tomten.


På övre plan hittar vi en stor och möblerbar hall, tre rymliga sovrum (varav en med walkin-garderob och fransk balkong) samt ett helkaklat badrum, även detta med infällda speglar från golv till tak.

Från både hallen samt badrummet når vi varsin infälld balkong. Från hallens balkong vetter utsikten ner mot hamnen och Hamburgsund och från badrummets balkong ser vi kvällssolen och omgivande ängar!

* Vissa möbler och inventarier kan ingå i köpet.

Kommande visningar

Välkommen på visning, ring mäklaren för tidsbokning!
2019-01-19

Ansvarig mäklare

Johan Siborne

johan@askengren.com

+46709755780

About this real estate in English

Objektfakta

Bilder

Planlösning

Fastighetskarta

Filer & Länkar

Karta

Vill du bli kontaktad?

Tack för att du kontaktat oss, vi kommer snart att nå dig.
Sorry, Thare is some problem with your submission, please contact administrator.
Robot verification failed, please try again.
Please fill all the field

Denna fastighet marknadsförs internationellt genom

Vill du bli uppringd?