Trevlig 1-plans villa i barnvänligt område!

Blåklintsvägen 4, Hällevadsholm, Svarteborg

1 300 000 kr

Trevlig 1-plans villa i barnvänligt område!

1 300 000 kr

Blåklintsvägen 4

Hällevadsholm

Svarteborg

Information

Välkommen till denna trevliga 1-plans villa med källare i lugnt och barnvänligt område i Hällevadsholm.
Här erbjuds ett välplanerat boende med trevlig planlösning med såväl sällskapsytor som sovrum och badrum på både entréplanet och källaren.
Altan i söderläge med uterum för de lite kyligare kvällarna.
Bergvärme och Fiber är installerat. Friliggande garage och gott om parkeringsmöjligheter på tomten.
Här bor du med allt som Hällevadsholm har att erbjuda som affärer, skola, dagis, bibliotek, idrottsplats och fantastisk natur på promenadavstånd från huset.
Via E6:an som går strax utanför samhället når man Uddevalla inom 30 min, Göteborg och Oslo inom några timmar och på Blågröna vägen kan man åka längst Bullarsjöarna till Norge och Halden.
Huset är besiktat av Fukt & Byggkonsult AB i samarbete med Gar-Bo Försäkringar och försäkring mot dolda/osynliga fel medföljer till köparen.
Välkomna på visning!

Via entrén till hall med avhängningsmöjligheter, via en halvtrappa nås entréplanet med hall och husets kök rakt fram. Köket erbjuder gott om arbetsytor samt plats för matbord. Utrustat med spis med häll, fläkt, diskmaskin samt kylskåp. I köket finns utgång till altanen i söderläge med uterum för de lite kyligare kvällarna. Från köket nås även matrummet som ligger i vinkel med vardagsrummet och erbjuder plats för såväl matsalsbordet som soffgruppen. På andra sidan hallen finns idag ett TV-rum som tidigare varit sovrum, ytterligare ett sovrum med gott om förvaring samt ett helkaklat badrum med duschhörna, WC, och handfat.
Från entréhallen nås källaren med stort allrum, Helkaklat badrum med dusch, WC och handfat. Vidare finns här tvättstuga, förrådsutrymmen samt stort pannrum/hobbyrum med separat entré. I anslutning till pannrummet finns även ytterligare ett sovrum.


            
            
              

Ansvarig mäklare

Fredrik Mattsson Waller

fredrik@askengren.com

+46702378105

Objektfakta

Bilder

Planlösning

Fastighetskarta

Filer & Länkar

Karta

Vill du bli kontaktad?

Tack för att du kontaktat oss, vi kommer snart att nå dig.
Sorry, Thare is some problem with your submission, please contact administrator.
Robot verification failed, please try again.
Please fill all the field

Vill du bli uppringd?