Trevligt fritidshus med skyddat läge på natursköna Sydkoster!

3 995 000 kr

Ramnefjällsvägen 46

Sydkoster

Information

Varmt välkomna till Ramnefjällsvägen 46 och detta trevliga fritidshus som ligger en kort promenad från vackra Kilesand på Sydkoster! Fastigheten erbjuder ett skyddat och solrikt läge på vacker naturtomt med uteplatser i flera väderstreck.
Den vinterbonade huvudbyggnaden är fördelad på tre sovrum, badrum, kök och sällskapsrum i öppen planlösning. Från köket tar vi oss enkelt ut till en av de skyddade uteplatserna som bjuder in till många trevliga kvällar. I kök/sällskapsrummet möts vi av stora fönsterpartier som ger ett fint ljusinsläpp och suddar ut gränsen mellan inne och ute. På tomten finns även en trevlig gäststuga med kökspentry och eget badrum vilket även ger fina uthyrningsmöjligheter. På Sydkoster är miljön vacker och rogivande, här finns så väl vackra promenadstråk som möjligheter till härligt salta bad från sandstrand och klippor! Ta på morgonrocken och börja dagen med ett uppfriskande morgondopp, njut sedan av lugnet på den skyddade terrassen. På Ramnefjällsvägen 46 finns allt man kan önska för en rofylld semester. Välkommen på visning!

Huset är besiktat av Fukt & Byggkonsult AB i samarbete med Gar-Bo Försäkringar och försäkring mot dolda fel följer med till köparen.

För vidare information samt bokning av privat visning, kontakta ansvarig fastighetsmäklare Linn Warnö på Askengren Fastighetsmäklare i Strömstad:

+46 (0) 709755789


            
            
              

Ansvarig mäklare

Linn Warnö

linn@askengren.com

+46709-755789

Assisterande mäklare

Jesper Havsberg

jesper@askengren.com

+46709-755788

Objektfakta

Bilder

Planlösning

Fastighetskarta

Filer & Länkar

Karta

Vill du bli kontaktad?

Tack för att du kontaktat oss, vi kommer snart att nå dig.
Sorry, Thare is some problem with your submission, please contact administrator.
Robot verification failed, please try again.
Please fill all the field

Vill du bli uppringd?