Villa i ett Smögens absolut bästa lägen!

7 500 000 kr

Badhusgatan 8

Smögen

Smögen

Information

Välkommen till ett av Smögens absolut bästa lägen!
Här erbjuds solnedgångar i havet, obruten havsutsikt och badrocksavstånd till salta bad.
Huset erbjuder tre plan med sällskapsytorna på mellanplanet och 4-5 sovrum på entréplan och ovanvåningen. Från husets stora vardagsrum har man obruten havsutsikt och utgång till baksidans lugn med fantastisk sittgrupp i huggen sten.
Bergvärme installerat, fönster bytta och tak omlagt.
Den berömda Smögenbryggan med dess utbud av restauranger och butiker, otaliga badmöjligheter och fantastisk natur finns runt husknuten.
Välkomna på visning!

Via entré in till hall med plastmatta på golvet. Direkt till höger från hallen finns ett rum med laminatgolv som tidigare varit kök. I anslutning finns ytterligare ett rum med laminatgolv. 
Vidare på höger sida finns en WC. Rakt fram från hallen finns tvättstugan med klinker på golvet. Här finns även helkaklad duschhörna och utgång till trädgården. Vidare till höger finns pannrummet klinker på golvet med verktygstavlor, i anslutning till detta rum finns ett förråd, eller kanske framtida vinkällare?, med berg i dagen.
Från entréplanets hall finns trappan som leder upp till mellanplanets hall med laminatgolv och utgång till balkong i ostlig läge. Till höger från hallen finns husets stora vardagsrum med parkettgolv, värmande kamin och utgång till altan i västerläge. Husets kök nås från både vardagsrummet och hallen och har laminatgolv, utrustat med kyl, frys, spis och fläkt. I hallen finns även ett badrum med våtrumsmatta och våtrumstapet, duschhörna, WC och handfat.
Ovanvåningen består av hall med heltäckningsmatta och utgång till balkong i ostlig riktning. i hallen finns även två rejäla klädkammare. Vidare finns här ett stort sovrum med plastmatta på golvet och inbyggda garderober samt två mindre sovrum med laminatgolv.


            
            
              

Ansvarig mäklare

Fredrik Mattsson Waller

fredrik@askengren.com

+46702378105

Objektfakta

Bilder

Planlösning

Fastighetskarta

Filer & Länkar

Karta

Vill du bli kontaktad?

Tack för att du kontaktat oss, vi kommer snart att nå dig.
Sorry, Thare is some problem with your submission, please contact administrator.
Robot verification failed, please try again.
Please fill all the field

Vill du bli uppringd?