Kontakta Oss

Mäklarkontor Grebbestad

Nedre Långgatan 15, Grebbestad
Telefon: (+46)0525-36310
E-Mail: grebbestad@askengren.com

Cecilia Uvabäck
Fastighetsmäklare
Kontor Grebbestad
Tel. 070 – 533 53 20
Mail: cecilia@askengren.com

Mer info

Jag är civilekonom från Lunds Universitet och har jobbat som bolånerådgivare på bank innan jag läste och tog fastighetsmäklarexamen år 2007. Jag har också arbetat i Frankrike på svenska konsulatet och bank. Sedermera som fastighetsmäklare parallellt på Franska Rivieran och i Bohuslän. På min lediga tid ägnar jag mej att ta hand om hunden, rida och umgås med vänner.

johan

Johan Siborne
Fastighetsmäklare
Kontor Grebbestad
Tel. 0709 755 780
Mail: johan@askengren.com

Mer info

Hej! Jag heter Johan Siborne och har sedan 2007 arbetat som fastighetsmäklare i Tanum kommun med Grebbestad som utgångspunkt. Sedan 2014 är jag bosatt med min sambo och hund i Kungshamn.
Jag älskar mitt arbete och brinner för att hjälpa människor med deras livs största affärer. Mina första 10 år i denna bransch har resulterat i ett brett kontaktnät, goda referenser och flera topplaceringar i statistiken.
En viktig egenskap som vi på Askengren Fastighetsmäklare arbetar efter är förmågan att leta utanför mallen och hitta nya möjligheter som knyter ihop köpare och säljare.

Varmt välkomna till mig och mina kollegor på Askengren Fastighetsmäklare!

lotta

Lotta Hansson
Fastighetsmäklare
Kontor Grebbestad
Tel. 0709 755 785
Mail: lotta@askengren.com

Mer info


Lotta Hansson heter jag och jag är uppväxt i Havstenssund, numera bor jag med min familj i Grebbestad. Jag har varit mäklare i Tanums kommun sedan år 2014 och älskar mitt jobb. Ett spännande jobb där varje försäljning är unik med nya kunder och förutsättningar. Mitt mål är att skapa förtroende med kunderna genom att vara lyhörd och engagerad och skäddarsy varje affär. Som person är jag social, positiv, älskar utmaningar och är engagerad.

Jag har tillsammans med mina kollegor på Askengren fastighetsmäklare en stor kompetens och bra lokalkännedom i ert område, vilket gör Askengren fastighetsmäklare till en av Tanums kommun mest anlitade mäklarbyråer.
Hoppas ni ger mig möjligheten att få hjälpa er i ert bostadsbyte!

Lisbeth Ehnebom-Kristiansson
Mäklarassistent
Kontor Grebbestad/Hamburgsund
Tel. 070 – 363 10 05
Mail: lisbeth@askengren.com

Mer info

Arbetar sedan år 2001 som mäklarassistent och är spindeln i nätet på vårt kontor. Mina främsta arbetsuppgifter är att sköta det administrativa kring din bostadsaffär så att allt blir så smidig som möjligt. Välkommen till vårt kontor i Grebbestad.

Mäklarkontor Hamburgsund

Färjeläget 1, Hamburgsund
Tel. 0525 36060
E-Mail: le@askengren.com

Lars-Erik Askengren
Fastighetsmäklare
Kontor Hamburgsund
Tel. 070 – 509 14 41
Mail: le@askengren.com

Mer info

Jag startade Askengren Fastighetsmäklare för 30 år sedan. Det har varit mycket roliga och inspirerade år. Det jag uppskattat mest är alla trevliga möten med olika människor och glädjen av att dela med mig av kunskaper både vad gäller boende och områdets tillgångar och historia. Att jag arbetade som snickare i många år har varit mig till god hjälp i mitt arbete som fastighetsmäklare.

Lisbeth Ehnebom-Kristiansson
Mäklarassistent
Kontor Grebbestad/Hamburgsund
Tel. 070 – 363 10 05
Mail: lisbeth@askengren.com

Mer info

Arbetar sedan år 2001 som mäklarassistent och är spindeln i nätet på vårt kontor. Mina främsta arbetsuppgifter är att sköta det administrativa kring din bostadsaffär så att allt blir så smidig som möjligt. Välkommen till vårt kontor i Grebbestad.

Mäklarkontor Kungshamn

Köpmanstorget 5, Kungshamn
Tel. 0523 37500
E-Mail: kungshamn@askengren.com

Fredrik Mattsson Waller
Fastighetsmäklare
Kontor Kungshamn
Tel. 070 – 237 81 05
Mail: fredrik@askengren.com

Mer info

Har arbetat som fastighetsmäklare sedan 2012, både i Lysekil och Sotenäs. Driver sedan sensommaren 2015 Kungshamnskontoret tillsammans med Tony Porali. Född och uppvuxen i Gävle, där jag även gick min utbildning. Med fru från Hunnebostrand blev Hunnebo det naturliga valet när vi flyttade 2012. Bor i Hunnebostrand idag med fru och 2 små barn. Har mycket erfarenhet från föreningslivet då tennis varit en stor del av mitt liv, både som spelare på hög nationell nivå och som tränare. Har bl.a. representerat Sverige i veteran-VM 2013.

Tony Porali
Fastighetsmäklare
Kontor Kungshamn
Tel. 070 – 237 81 06
Mail: tony@askengren.com

Mer info

Efter avslutade studier 2010, som resulterade i en kandidat inom fastighets utveckling, inledde jag min karriär som fastighetsmäklare i Sotenäs kommun. Under åren har jag blivit den mest anlitade mäklaren i området där focus legat på tillvaratagandet av både säljare och köpares behov för genomförandet av lyckade förmedlingar. Sedan sensommaren 2015 driver jag tillsammans med Fredrik Mattsson Waller Kungshamnskontoret. Välkomna att kontakta oss så berättar vi varför just ni skall använda Askengren Fastighetsmäklare vid er försäljning

Mäklarkontor Strömstad

Badhusgatan 7, Strömstad
Telefon: 0526-13332
E-Mail: stromstad@askengren.com

jesper

Jesper Havsberg
Fastighetsmäklare
Kontor Strömstad
Tel. 0709 755 788
Mail: jesper@askengren.com

Mer info

Mitt namn är Jesper Havsberg och jag kommer ursprungligen från Göteborg där jag är född och uppvuxen. Jag har hela min släkt i norra Bohuslän och har tillbringat mycket tid i Strömstadsområdet med omnejd sedan barnsben. 2013 började jag arbeta på ett konkurrerande mäklarföretag i Strömstad och har varit aktiv på marknaden sedan dess. Min ambition kommer alltid att vara att alla säljare och köpare ska vara 100% nöjda med mig som mäklare och valet av Askengren som mäklarbyrå. Mina ledord är service, engagemang och kunskap, vilka jag alltid har med mig och gör mitt yttersta för att tillämpa i mitt dagliga arbete som fastighetsmäklare. Tillsammans med Linn Warnö kommer jag att driva Askengren Strömstadskontor. Lediga stunder ägnar jag mig gärna åt att löpträna samt åt mitt stora musikintresse.
Känn er varmt välkomna att ta kontakt med oss på Askengren i Strömstad!

linn

Linn Warnö
Fastighetsmäklare
Kontor Strömstad
Tel. 0709 755 789
Mail: linn@askengren.com

Mer info

Jag heter Linn Warnö och har arbetat som fastighetsmäklare i Strömstad och dess vackra kustmiljö sedan 2009.
Att köpa eller sälja sin fastighet är en av de största affärerna man gör i sitt liv och jag drivs av att mina kunder ska känna sig trygga och nöjda genom hela processen. Mitt mål är att säljare och köpare utan tvekan skall rekommenderar mig vidare till vänner och bekanta.
Jag har ett stort intresse för inredning och hus vilket gör att jobbet som fastighetsmäklare passar mig som hand i handske – jag har världens bästa jobb!
På min fritid tycker jag om att träna och umgås med min familj, renoveringar och inredning tar även upp en del av min tid.

Tillsammans med Jesper Havsberg kommer jag nu att driva Askengren i Strömstad och vårt mål är ha en så hög kundnöjdhet att vi är det självklara valet vid er livs största bostadsaffär.

Varmt välkomna att kontakta oss, vi ser fram emot att hjälpa er!

Marknadsföringskontor Oslo

Aker Brygge
Filipstads Brygge 1, 0125 Oslo
Telefon +47 9226 7777