Tillbaks till alla bostäder till saluVilla på Hamburgö med utsikt över sundet

 • Småhus 150 kvm / 6 Rum
 • Tomtstorlek : 712 kvm
 • Pris : 5 950 000 kr
 • Havsörnsvägen 1 45746 Hamburgsund Hamburgö

Beskrivning

 • Välkommen till denna påkostade och rymlig villa med rejäla garageytor på Hamburgö. Såväl balkong som stor uteplats med utsikt över sundet med dess båtliv. Välskött trädgård med planteringar och gott om plats för umgänge, lek och spel. 
  Här bor du i med direkt närhet till sundet och allt vad Hamburgö och Hamburgsund har att erbjuda.
  Huset erbjuder gott om plats för såväl familjen som gästerna med 4 sovrum och gott om plats i källaren med bland annat relaxavdelning.
  I försäljningen medföljer även en besiktning med försäkring och tillhörande dolda-felförsäkring i 10 år.
  Välkommen på visning!

Rumsbeskrivning

 • Entréhall med halvtrapp upp till boplan. Hall till rymligt vardagsrum. Sovrum med skjutdörrsgarderob. Tillbaka till hallen nås allrummet som kan bli två sovrum om så önskas. Utgång till västervänd altan som delvis är inglasad. Arbetskök med intilliggande vardagsrum och matplats. Utgång till östervänd altan med utsikt och kontakt med sundet och dess båtliv. Från hallen där även badrummet nås finns trappan upp till övre plan. Övre plan med två rymliga sovrum, klädförråd och WC. Från det ena sovrummet finns utgång till en solig balkong, även här med underbar utsikt över sundet, båtlivet och fastlandet. Två trappor ner finns den inredda källaren med tvättstuga, WC, hobbyrum med egen utgång, studio/rum, förråd och framförallt relaxavdelningen. Relaxavdelning med bubbelbadkar, dusch, tvättställ, gott om utrymme för sittgrupp och självklart är det klinkergolv med värme.
 • Uteplatsbeskrivning:
  Två altaner. En altan med utsikt över sundet i östläge och en altan i västläge som delvis är inglasad.
  Balkong med härlig utsikt över sundet och dess båtliv. Kvällssol.

Övrigt

 • Hamburgsund är en familjevänlig boende- och semesterort. Runt färjeläget finns de flesta av samhällets affärer och serviceinrättningar. Kaféer och restaurangerna har grupperat sig utmed sundet och där har man god utsikt och den vackra sjövägen genom sundet. Alldeles intill färjeläget huserar den främsta av Hamburgsunds levande attraktioner, Stellan Johansson - följ med på en av hans turer med M/S Nolhotten. Här berättar Stellan på ett oförglömligt sätt om historia och historier kring skärgårdslivet förr och nu. Den unika naturen på Hamburgö är värt ett särskilt besök med sitt vackra kulturlandskap och sina badvikar. Man kan promenera längs många av den gamla stigarna som finns på ön. Eller varför inte prova den Elefantstigen, ca 1,5 km handikappanpassad vandringsstig med belysning. Stigen har fått sitt namn efter den förrymde cirkuselefanten Bo.

Budgivning

Ansvarig mäklare

Fredrik Mattsson Waller
(+46)70-237 81 05

Intresserad?