Tillbaks till alla bostäder till saluToppklass i Fjällbacka!

 • Småhus
 • Pris : 18 000 000 kr
 • Toppklass på Fjällbacka Golfklubb
 • Hus 1
 • Hus 1
 • Hus 1
 • Hus 2
 • Hus 2
 • Hus 2
 • Hus 2

Beskrivning

 • Unikt tillfälle att förvärva tre fastigheter på Fjällbacka Golfklubb som är rankad som en av de 50 bästa i Sverige och 100 bästa i Europa enligt Golf Digest..
  Privat läge med närhet till Fjällbacka skärgård. Av de tre fastigheterna är två bebyggda med mycket hög standard. Swimmingpool, eget spa i separat hus på terrassen samt gäststuga och mycket mer. Möjlighet till båtplats. 
  Fastighet nummer 3 är en obebyggd tomt om 926 kvm.

Rumsbeskrivning

 • Välkommen till detta välplanerade och genomtänkta Villa Nordic Hus (fastighetsbeteckning 3:112) som ligger i insynsskyddat läge med rofylld utsikt. 
  När man kliver in i huset sätter man foten på ett vackert golv från Stiltje i form av manglad kalksten. Golvet är genomgående i hela huset även i spahuset. Det första du ser är den iögonfallande utsikten som likväl hade kunnat vara en tavla med swimmingpoolen i förgrunden. Men vi börjar i hallen där vi först har en helkaklad gästtoalett på vänster hand. Fönstret kan man vinkla för vädring. Vägg i vägg ligger tvättstugan med utgång till terrassen. All tvättstugeinredning är från Kvänumkök med tvättmaskin och torktumlare från Miele. Till höger i hallen hittar vi rymliga garderober från Kvänumkök. 
  Några steg in i huset öppnar sig kök och vardagsrum upp i en öppen planlösning med stora fönsterpartier mot terrassen och swimmingpoolen och utsikten. Köket är ett Kvänumkök med kyl/frys (större än standard), ugn och häll i 90 cm, två diskmaskiner samt en diskho med avfallskvarn. Alla vitvaror är från Miele. I vardagsrummet pryder en öppen spis väggen mot väst och på utsidan av samma vägg hittar vi även där en öppen spis. Från vardagsrummet tar vi oss in i sovrummet med tillhörande badrum. Ett stort fönster pryder väggen likt en sänggavel där den fantastiska bohuslänska naturen tar sig in i huset. På natten stänger man för med vackra luckor från insidan. Utgång till terrassen i väst. Badrummet är helkaklat med dusch, wc och handfat. En vacker trävägg hittar vi bakom handfat och toalett och som skyddas av härdat glas.
  Alla innerdörrar är högre och kraftigare än standard. 
  Inbrottslarm och fiber finns.
  Terrass med swimmingpool och norsk skiffer runt om. Staket i härdat glas för att behålla den fina utsikten. Tomtareal 906 kvm, boarea 88 kvm, byggår 2012. Taxeringsvärde 2 434 000 kr.
  
  En källare/förrådsdel finner vi under del av huset med pumpanläggning för swimmingpoolen samt plats för golfbil och annan förvaring. Golvbrunn finns.
  
  Fastighet nr 2, Lilla Anrås 3:111
  Välkommen till hus nummer två som också är ett välplanerat Villa Nordic Hus i ett plan men med fler sängplatser än i det första huset. Det här huset ligger högre än det andra husets med vy ut över gästhusets och det första husets sedumtak. Vyn smälter fint in i naturen och vidare ut mot utsikten av golfbanan och den vackra älven. Vitmålad liggande träfasad och zinktak. Treglasfönster isoler. Stomme och bjälklag av trä. Kommunalt VA i förening.
  Invändigt möts vi av ett stort härligt Kvänumkök med kyl/frys, diskmaskin, ugn, fläkt och häll. Alla vitvaror är från Miele. I hallen finns en gästtoalett med tvättmaskin (Siemens) och torktumlare (Miele). I vinkel till kök och matplats hittar vi sovavdelningen som består av två större och två mindre sovrum, alla med utgång till terrassen och alla med vädringsluckor. Det finns även två likvärdiga spegelvända badrum som är helkaklade med kalksten från Stiltje på golvet. Inredningen består av wc, dusch och handfat. Genomgående trägolv med golvvärme överallt förutom i hall och badrum. Luftvärmeväxlare från Nibe. 
  Inbrottslarm och Fiber. 
  Insynsskyddad terrass i granit. Tomtareal 927 kvm, boarea 88 kvm, byggår 2012. Taxeringsvärde 2 519 000 kr.
  
  Gästhuset är ca 15 kvm stort och består av ett sovrum och ett helkaklat badrum. Gästhuset är beläget mellan de två villorna och har precis som det första huset sedumtak. Separat el och golvvärme.
  
  Fastighet nummer 3, obebyggd tomt, Lilla Anrås 3:110 
  Tomtareal 926 kvm, i övrigt är det samma GA som på de andra två fastigheterna. Taxeringsvärde 1 084 000 kr.

Budgivning

Ansvarig mäklare

Lars-Erik Askengren
(+46)70-509 14 41

Assisterande mäklare

Cecilia Uvabeck
(+46)70-533 53 20

Intresserad?