Tillbaks till alla bostäder till saluCharmig villa i mysiga Gamlestan!

 • Småhus 136 kvm / 5 Rum
 • Tomtstorlek : 173 kvm
 • Pris : 3 975 000 kr
 • Gamla Strandgatan 38A 45331 Lysekil Gamelstan

Beskrivning

 • Välkommen till detta trevliga och charmiga hus i mysiga Gamlestan!
  Här erbjuds ett smakfullt renoverat hus i ett av Lysekils mest populära områden med charmen bevarad och mysig trädgård med gott om plats för umgänge.
  Huset genomgick 2001-2004 en omfattande renovering där mycket av den tidstypiska charmen bevarades genom smakfullt valda materialval. 
  Lägenheten i källaren ger möjlighet för uthyrning, generationsboende eller kanske för gästerna?
  Fiber är inkopplat.
  En kort promenad tar dig till Norra hamnens strandpromenad med restauranger och småbåtshamn. Salta bad, och centrala Lysekil med dess utbud av butiker, restauranger och allmän service finns också inom promenadavstånd.
  Välkommen på visning!

Rumsbeskrivning

 • Välkommen in genom entrén till hallen med parkettgolv och gott om avhängningsmöjligheter och förvaring i garderoben. Från hallen nås matrummet med trägolv och gått om plats för matbord, här finns även en värmande kamin. I öppen planlösning med matrummet finns köket med klinker på golvet och golvvärme. Utrustat med fullhöjds kyl och frys, spis, fläkt och diskmaskin. I anslutning till köket finns även groventré med trappa ned till tvättstuga och bastu.
  Till vänster från entrén finns vardagsrummet med trägolv och gott om plats för såväl soffgrupp och matbord. I anslutning till vardagsrummet finns även en toalett. 
  Via trappan nås ovanvåningens hall med trägolv och utgång till balkongen i sydostligt läge. Husets stora sovrum med trägolv och gott om plats för såväl dubbelsängen som läshörnan erbjuder även gott om förvaring med två stora klädkammare. Det något mindre sovrummet erbjuder även det trägolv och gott om plats för säng. Detta våningsplan erbjuder även ett mindre rum som lämpar sig som hemmakontoret. Separat badrum och toalett, badrummet med våtrumsmatta och våtrumstapet, badkar och handfat. Toalett med handfat och matta på golvet. 
  
  I källaren med separat entré från gatan finns en separat lägenhet med klinker på golvet och golvvärme. Här finns fullt utrustat kök, stort allrum/sovrum och ett badrum med dusch, toalett och handfat. I anslutning till allrummet finns ett förråd.
 • Uteplatsbeskrivning:
  Insynsskyddad trädgård med gott om plats för umgänge.

Budgivning

Ansvarig mäklare

Fredrik Mattsson Waller
(+46)70-237 81 05

Assisterande mäklare

Tony Porali
(+46)70-237 81 06

Intresserad?