Tillbaks till alla bostäder till saluDrömvillan för 50+ som hör framtiden till!

 • Småhus 90 kvm / 3 Rum
 • Pris : 2 590 000 kr
 • Tegelverket, Munkedal Foss

Beskrivning

 • Äntligen i Bohuslän!
  På Tegelverket i Munkedal planeras det nu för 12 st Seniorvillor i parhus. 6 hus reserverade!
  Tryggt, bekvämt, marknära och billigt boende i välplanerade, luftiga Seniorvillor. Här får du ett trivsamt boende med möjlighet till social gemenskap i närmiljön.
  Seniorvillor är skapade av seniorer för seniorer vilket innebär marknära boende, bekvämlighet, trygghet, lättskött, funktionellt och med låga driftskostnader.
  Över 140 Seniorvillor är sålda med uteslutande mycket nöjda köpare.
  Alla Seniorvillor byggs i samverkan med utvalda leverantörer och/eller byggbolag och på totalentreprenad. Det innebär att du som kund skriver på ett enda kontrakt för hela byggprocessen. Då får du tryggheten på köpet.
  Den öppna planlösningen ger rymd och bekväm tillgång till de utrymmen och funktioner som man har ett uppenbart behov av. Anpassning har gjorts för att man enkelt ska nå önskade enheter i kök, bad & tvättrum och övriga rum.
  Från husen når du Munkeland och Munkedals centrum med dess utbud av affärer, allmän service och restauranger inom 5 minuter. Med endast 5 minuter till E6:an så är du i Uddevalla på 15 min, Göteborg på 1 h och Oslo på 2 h. Kustpärlor som Lysekil, Skaftö, Kungshamn och Smögen nås inom 45 min.
  Välkommen på visning!

Rumsbeskrivning

 • Den öppna planlösningen ger rymd och bekväm tillgång till de utrymmen och funktioner som man har ett uppenbart behov av. Anpassning har gjorts för att man enkelt ska nå önskade enheter i kök, bad & tvättrum och övriga rum.
  Boendeytan är 90.0 kvm plus inglasad uteplats à 13,3 kvm - blir den disponibla ”boendeytan” ca 104 kvm samt varmisolerat garage 26,0 kvm och förråd 9,6 kvm. Total yta under tak är 138,9 kvm= ca 14 400:- pr kvm. 
  Från bad & tvättrum och vardagsrum kommer man direkt ut till uteplatsen.
  Självklart är entrén lättillgänglig och under tak. Det rymliga garaget, – 25.6 kvm med eldriven garageport, finns lättillgänglig i anslutning till huvudentrén. I det isolerade förrådet – 9,4 kvm - finns plats för exempelvis en arbetsbänk.
 • Uteplatsbeskrivning:
  Inglasat uterum på 13,3kvm samt uteplats.

Budgivning

Ansvarig mäklare

Fredrik Mattsson Waller
(+46)70-237 81 05

Assisterande mäklare

Tony Porali
(+46)70-237 81 06

Intresserad?