Tomt med ett fint läge mitt i centrala Strömstad!

1 595 000 kr

Karlsgatan 38

Strömstad

Strömstad

Information

Välkommen till Karlsgatan 38 och denna trevliga tomt mitt i centrala Strömstad. Vi bjuds här på ett härligt läge med gångavstånd till allt som staden har att erbjuda!

Tomten är på ca 443 kvm och den generösa detaljplanen anger att 1/4 av tomtens yta får lov att bebyggas med hus i max två våningar där även 1/3-del av vinden får inredas. Kommunalt vatten och avlopp finns i tomtgräns.
 
På gångavstånd möts vi av centrum med flertalet butiker, ett fint utbud av restauranger, biograf samt ett pulserande stadsliv. Vi tar oss även till salta svalkande bad samt hamnen där man med fördel kan ta en promenad längst med bryggan och titta på alla båtar. Ett stenkast från tomten finner vi även en vacker park för trevliga promenader eller varför inte ta med en filt för picknick. Följ promenadvägen runt hela Strömsvatten, kanske med ett stopp på kärleksudden där vi finner såväl en fin lekplats för barnen som Strömstads fina utegym, här finns något för både stora och små! 

Varmt välkommen att ta kontakt med ansvarig fastighetsmäklare, Linn Warnö 0046 -(0) 709755789, för ytterligare information!              

Ansvarig mäklare

Linn Warnö

linn@askengren.com

+46709-755789

Assisterande mäklare

Jesper Havsberg

jesper@askengren.com

+46709-755788

Objektfakta

Bilder

Fastighetskarta

Filer & Länkar

Karta

Vill du bli kontaktad?

Tack för att du kontaktat oss, vi kommer snart att nå dig.
Sorry, Thare is some problem with your submission, please contact administrator.
Robot verification failed, please try again.
Please fill all the field

Vill du bli uppringd?