Vackert renoverat med havskänsla och utsikt över Fjällbacka golfbana!

4 250 000 kr

Gamla Örnekullen 11

Fjällbacka

Tanum

Information

I detta populära område strax norr om Fjällbacka erbjuder vi er nu detta helrenoverade fritidshus med permanentstandard på Gamla Örnekullen 11!
Ett underbart fritidshus med ett jätte fint läge i området där du helt ostört kan njuta på den stora altanen med soligt söderläge och utsikt över älven och golfbanan.
Huset är i toppskick och smakfullt renoverat med vackra materialval. Entréplanet erbjuder generösa sällskapsytor med flera fönsterpartier mot golfbanan och Anråsälven samt den stora terrassen, 2 st sovrum och helkaklat badrum. I souterrängvåningen som kan användas som gästdel om så önskas finns ett stort allrum med stensatt uteplats mot söder och älven, ett sovrum och helkaklat badrum med tvättmaskin och bastu. 

Till Fjällbacka centrum, Veddö med vackra promenadområden och salta havsbad har vi endast ca. 3 km och till Grebbestad ca. 11 km.

Med bil från Göteborg eller Oslo tar det ca 1,5h till fastigheten.

Denna fastighet vill ni inte missa, så ring och boka tid för visning redan nu! 

Huset är ett "Granskat hus" vilket innebär att en besiktning är gjord och försäkring i 10 år mot dolda fel ingår till köparen.
För mer information och visningsbokning kontakta ansvarig mäklare Lotta Långström +46(0)709-755785.              

Välkommen till Gamla Örnekullen 11, Fjällbacka!

Entrén/Hallen
Entrén har ett stort altandäck under tak, här finns plats att möblera med cafémöbel där morgonkaffet kan avnjutas i morgonsolen. 
Hallen är ljus och välkomnande med husets gemensamhetsytor till vänster, sovrummen samt badrummet till vänster och trappan till soutterängvåningen rakt fram. Här finns plats för att hänga av ytterkläder och en garderob till förvaring.

Köket
Vackert renoverat kök med stor bänkskiva i bohusgranit, mett vitt detaljkakel över, över-och underskåp med vita skåpluckor, massivt trägolv, vit stående träpanel på väggarna och vitmålad träpanel i taket. 
Köket är utrustat med en snygg retro spis i rostfritt med detalj plåt bakom samt fläkt, kyl och frys i vitt, diskasin i viit och en vinkyl i rostfritt. Köket erbjuder plats för större middagsbord med fönster vy mot entrésidan och morgonsolen. 

Allrummet
Ett underbart sällskapsrum med härligt ljusinsläpp från de stora fönstren ut mot älven samt mot altanen där även en altanpardörr i glas finns. Rummet är inrett med ljusgrå stående träpanel på väggarna, vitmålad träpanel i taket och massivt furugolv. Rummet har plats till att möblera med båda soffgrupp och matalsmöbel.
 Altanen utanför är rymlig med plats för både loungegrupp och matmöbel d´samt grillplats med utekök, altan räcket har glasskivor i utmot golfbanan och älven samt skärmvägg mot väster.

Badrum
Helkaklat badrum med grå kliners på golvet och vit kakel på väggarna. I badrummet finns WC, stort handfat med underskåp och spegel över samt duschmed fasta duschväggar.

Sovrum 1
Ett ljust inrett sovrum med massivt trägolv, vitmålad träpanel i taket och vitmålade väggar, här finns altanpardörrar ut till altanen. Rummet har garderober till förvaring och har plats för dubbelsäng.

Sovrum 2
Är ett mindre sovrum med egenutgång till terrassen. Rummet är inrett med trägolv, beigea väggar och träpanel i taket, här finns garderober till förvaring och erbjuds plats för enkel eller våningssäng. 

Souterrängvåning

Allrum
Detta rummet är ljust och rymligt med stort fönster samt altan pardörrar i glas ut mot tomten i söder. Utanför altandörrarna finns en stenlagd uteplats med utsikt över golfbanan och älven. 
Allrummet som är inrett med parkettgolv, vitmålade väggar och tak har plats för både soffgrupp, sovalkov och en läshörna. 

Badrum/Tvättstuga/Bastu
Helkaklad tvättstuga inredd med grått klinkers på golvet och vitt kakel på väggarn och utrustat med inkaklad dusch samt tvättmaskin och torktumlare. 
Bredvid duschen finns även en bastu.

WC
Helkaklat badrum med ljusgråa klinkerplattor på golvet och vitt kakel på väggarna. Här finns WC, handfat med underskåp samt överskåp med spegel.

Sovrum 3
Ljust sovrum inrett med laminat golv, vitmålade väggar och tak med plats för dubbelsäng.

Ansvarig mäklare

Lotta Långström

lotta@askengren.com

+46709-755785

Assisterande mäklare

Johan Siborne

johan@askengren.com

+46709755780

Objektfakta

Bilder

Planlösning

Fastighetskarta

Filer & Länkar

Karta

Vill du bli kontaktad?

Tack för att du kontaktat oss, vi kommer snart att nå dig.
Sorry, Thare is some problem with your submission, please contact administrator.
Robot verification failed, please try again.
Please fill all the field

Vill du bli uppringd?