Ståtlig fastighet i centrala Grebbestad med en exklusiv känsla och goda intäktsmöjligheter!

12 000 000 kr

Lydénbacken 1

Grebbestad

Tanum

Information

I centrala Grebbestad och på Lydénbacken 1, mitt emot Sjögrens i Backen, hittar vi detta rymliga och exklusiva hus med ett fantastiskt läge!

Fastigheten består av ett källarplan med två nyrenoverade lägenheter om ca. 45 m2 och 80 m2 samt entréplan/våning två med en stor och påkostad lägenhet om ca. 188 m2. 
Till sist hittar vi även en ytterligare lägenhet om ca. 45 m2 i en friliggande byggnad med garage i entréplan.
Från stora delar av huset och framförallt från altanen i entréplan och balkongen från våning två får vi en underbar utsikt mot havet och hamninloppet till Grebbestad!

Huset är genomgående i ett mycket gott skick och har nyligen blivit renoverat och uppdaterat både inne och ute. Exempelvis har vi mekanisk till-och frånluft samt vattenburen golvvärme i båda lägenheterna i källarplan, även lägenheten på garaget har vattenburen golvvärme. Hela fastigheten drivs av en bergvärmepanna vilket ger en effektiv drift. På tomten finns även möjlighet att parkera en till två bilar samt en ytterligare i garaget.

Fastigheten kan antingen användas för eget bruk fullt ut i det fall man kanske är i behov av flera separata boendedelar, exempelvis för att låta tonåringar eller den äldre generationen bo på samma plats. 
Ett annat alternativ som exempelvis säljaren gör idag är att bo i den stora lägenheten själv och hyra ut de andra tre lägenheterna. På så sätt blir en boendekostnad i detta fall väldigt låg. 

Detta är fastigheten för er ställer höga krav på sitt boende men samtidigt vill bo rymligt i centrala Grebbestad! 
Här kan ni njuta av lugnet med skärgårdsmiljön inpå husknuten och fortfarande ha Grebbestads hela utbud ett stenkast bort. 


Besiktningsprotokoll samt försäkring mot dolda fel följer med till köparen och fastigheten visas efter tidsbokning.
Välkomna att kontakta ansvarig mäklare för mer info om intäkter samt visningsbokning (traditionell eller digital)!              

Varmt välkomna till Lydénbacken 1!


Fastigheten består av totalt fyra separerade bostäder. I källardelen hittar vi två nyrenoverade lägenheter om ca. 45 m2 respektive 80 m2. I entréplan har vi den stora lägenheten som med övervåningen ger ca. 188 m2. 
I det fristående huset hittar vi garage samt ytterligare en lägenhet om ca. 45 m2.


Källarplan lägenhet 1 (ca. 45m2):
Här når man entrén från gatan och kommer direkt in i en ljus och trevlig lägenhet. Allrummet med matplats, soffhörna och kök upplevs trots sin storlek som ett rymligt rum och från detta utrymme tar man sig vidare till sovrummet. 
Badrummet hittar vi vidare från sovrummet och här finns wc, handfat samt dusch. Mitt emot badrummet finns även en praktisk garderob där vi även hittar en tvättmaskin. I denna lägenhet hittar vi vita trätak, vitmålad träpanel på väggarna, mekanisk till- och frånluft, klinkers med vattenburen golvvärme samt elektrisk golvvärme i badrummet.


Källarplan lägenhet 2 (ca. 80 m2):
Denna lägenhet når vi från tvärgatan mot Lydénbacken och vid entrén finns även en trevlig liten uteplats. I hallen hittar vi plats för ytterkläder och även denna lägenhet har vita trätak, vitmålad träpanel på väggarna, mekanisk till- och frånluft, klinkers med vattenburen golvvärme samt elektrisk golvvärme i badrummet.
Till höger från hallen finns ett sovrum och vidare i lägenheten till vänster kommer allrummet med matplats/soffhörna och kök i en öppen planlösning med en härlig atmosfär! Köket är trivsamt med en rymlig köksö för social matlagning. 
I övrigt hittar vi här två ytterligare sovrum, en stor garderob samt ett fräscht badrum med handfat, wc samt dusch.Entréplan, huvudbostaden (ca. 188 m2):
Här välkomnas man in i en rymlig och ljus hall med plats för ytterkläder via den underbara entréverandan om ca. 24 m2. 
Till höger hittar vi det stora sovrummet med mörkt trägolv och ljusa medaljongtapeter. Här får dubbelsängen utmärkt med plats. 
Från hallen når vi även det helkaklade badrummet samt trappan till övervåningen. Badrummet är utrustat med wc, handfat samt dusch med glasdörrar.

Vidare in i huset hittar vi här ett stort vardagsrum som tillsammans med matsalen och köket utgör en öppen och luftig planlösning. Här ges det gott med plats till såväl flera soffgrupper som matplats och man kan på höst- och vinter kvällar sitta och värma sig framför den öppna spisen. För den som önskar sitta i solen eller bara blicka ut över Grebbestad hamn finns altanen i direkt anslutning till vardagsrummet. Här har man sin egna lilla privata oas med ett perfekt solläge!

I direkt anslutning till detta rum når även vi den separata matsalen. Med en djup och härlig färgton på väggarna samt med den charmiga kakelugnen får vi här ett rum med karaktär. Ett rikligt ljusinsläpp från dom stora fönstren gör rummet luftigt och ljust. Här kan man möblera med matsalsgrupp eller annat möblemang efter behov.

Det nyinstallerade köket från IKEA (Maj -21) går i ljusa färger och vi hittar här häll, fläkt, integrerad kyl- och frys, integrerad ugn, diskmaskin samt en diskho. Här får man gott om arbetsyta och förvaring i flertalet skåp.
Vi får här klinkers med golvvärme, vit panel över diskbänk samt en smakfull tapet. Från köket når man via dubbeldörrarna även den stora och trevliga entréverandan.

Övre plan, huvudbostaden:
Via den nymålade trappan når vi den möblerbara hallen på våning två. Här möts vi av ett trevligt hallrum med grå panel på väggarna samt fönster med vackra fönsterluckor. Från detta rum når vi sedan balkongen, vardagsrummet/tv-rummet, två sovrum samt ett badrum. 
Balkongen ger oss en bred vy ut över samhället och tack vare det privata läget passar den utmärkt som exempelvis soldäck. 
Det ena sovrummet ligger innanför vardagsrummet och har även tillgång till en rymlig garderob. Sovrummet i andra änden av våningen har en stor garderob med skjutdörrar. 
Badrummet är helkaklat och har wc, handfat, dusch samt tvättmaskin och torktumlare. 


Fristående garage med lägenhet 3 (ca. 45 m2):

Här finns det en garageplats samt diverse förvaring i entréplan och en trappa upp hittar vi lägenheten.
Lägenheten har ett större allrum där man får plats med både soffa, sovalkov och matbord. Här finns även köket och från detta rum får man en strålande utsikt ner mot Grebbestad hamn.
Även denna lägenhet har likt de andra vattenburen golvvärme för ett trivsamt inneklimat. Badrummet är utrustat med wc, handfat, duschkabin samt tvättmaskin.

Kontakta ansvarig mäklare för information om hyresintäkter och hyresavtal etc.

Ansvarig mäklare

Johan Siborne

johan@askengren.com

+46709755780

About this real estate in English

Objektfakta

Bilder

Planlösning

Fastighetskarta

Filer & Länkar

Karta

Vill du bli kontaktad?

Tack för att du kontaktat oss, vi kommer snart att nå dig.
Sorry, Thare is some problem with your submission, please contact administrator.
Robot verification failed, please try again.
Please fill all the field

Denna fastighet marknadsförs internationellt genom

Vill du bli uppringd?