Nybyggt parhus i 1-plan med varmgarage!

2 595 000 kr

Tegelverksvägen 21

Munkedal

Foss

Information

Välkommen till ett praktiskt boende med genomtänkta byggnadssätt!
Här finns allt på ett plan med garage och parkeringsplats i direkt anslutning till husets entré. Bostaden erbjuder 90kvms boarea med öppen och ljus planlösning mellan kök och vardagsrum. Två sovrum där det ena är lite större än det andra, helkaklat badrum samt gästtoalett. Friköpt tomt med en lagom stor och lättskött trädgård. 
Missa inte chansen att köpa ett bekvämt bonde med hög standard! endast 3 av 12 hus kvar!
Från husen når du Munkeland och Munkedals centrum med dess utbud av affärer, allmän service och restauranger inom 5 minuter. Med endast 5 minuter till E6:an så är du i Uddevalla på 15 min, Göteborg och norska gränsen på 1 h. Kustpärlor som Lysekil, Skaftö, Kungshamn och Smögen nås inom 45 min.
Välkommen på visning!              

Den öppna planlösningen ger rymd och bekväm tillgång till de utrymmen och funktioner som man har ett uppenbart behov av. Anpassning har gjorts för att man enkelt ska nå önskade enheter i kök, bad & tvättrum och övriga rum. Hela bostaden har vattenburen golvvärme och samtliga vitvaror är placerade i arbetshöjd. 
Entrén är klinkerbelagd och med gott om förvarings- och avhängningsmöjligheter. Övriga bostadsytan har ekparkett och badrummet är helkaklat.
Boendeytan är 90.0 kvm plus inglasad uteplats på 13,3 kvm med möjlighet att uppgradera till vinterisolerat uterum med golvvärme. blir den disponibla ”boendeytan” ca 104 kvm samt varmisolerat garage 26,0 kvm och förråd 9,6 kvm. 
Självklart är entrén lättillgänglig och under tak. Det rymliga garaget, – 25.6 kvm med eldriven garageport, finns lättillgänglig i anslutning till huvudentrén. I det isolerade förrådet – 9,4 kvm - finns plats för exempelvis en arbetsbänk.
Gott om möjligheter tillvalsmöjligheter.

Ansvarig mäklare

Fredrik Mattsson Waller

fredrik@askengren.com

+46702378105

Assisterande mäklare

Tony Porali

tony@askengren.com

+46702378106

Objektfakta

Bilder

Film

https://youtu.be/I0xkUmNEebI

Planlösning

Fastighetskarta

Filer & Länkar

Karta

Vill du bli kontaktad?

Tack för att du kontaktat oss, vi kommer snart att nå dig.
Sorry, Thare is some problem with your submission, please contact administrator.
Robot verification failed, please try again.
Please fill all the field

Vill du bli uppringd?