B O K A D

3 700 000 kr

Trädgårdsgatan 5

Fjällbacka

Information

B O K A D

Bekvämt boende i Fjällbacka med 300 meter till båtliv, bad, restauranger och butiker. Den här bostadsrätten ligger på övre plan i en villaliknande fastighet bestående utav två bostadsrätter byggd av Mjöbäcksvillan och ritad av arkitekten Peo Oskarsson. Bostadsrätten utgör en utav fem bostadsrätter i bostadsrättsföreningen och är belägen i en fin trädgård med tillgång till swimmingpool och parkering.              

Välkommen till den här nybyggda bostadsrätten som ligger på övre plan i en fastigheten som består av två bostadsrätter med egen ingång. Entrén från Trädgårdsgatan in på området Pote Noster omgärdas av träd och grönska och ett härligt poolområde.Lägenheten präglas av varma vita toner på väggarna,och snickerier som återkommer i en fondvägg i liggande träpanel och trestavsparkett i ek som är genomgående I hela lägenheten.
Lägenheten är genomtänkt både då det gäller planlösning och valda materialval vilket ger ett gediget och genuint intryck. I entrén finns bra plats för att hänga av ytterkläder och här finns även en gästtoalett. Köket är våningens hjärta med och ligger i öppen planlösning med matsal och vardagsrum. Stora glaspartier mot balkong som vetter ut mot poolområdet och trädgården.
Från hallen till den andra delen av lägenheten hittar vi sovavdelningen som består av tre sovrum och vetter mot den grönskande trädgården. Det finns även ett tvättrum med både tvättmaskin och torktumlare samt en tvättstuga. Badrummet bjuder på en lyxig hotellkänsla med väggar och golv i marmoratmosfär med detaljer i mässing och tvättställ i tidsenlig stil. Masterbedroom med en generös volym har en inbjudande utsikt mot träd och trädgård.

Ansvarig mäklare

Cecilia Uvabeck

cecilia@askengren.com

+46705335320

About this real estate in English

Objektfakta

Bilder

Karta

Vill du bli kontaktad?

Tack för att du kontaktat oss, vi kommer snart att nå dig.
Sorry, Thare is some problem with your submission, please contact administrator.
Robot verification failed, please try again.
Please fill all the field

Denna fastighet marknadsförs internationellt genom

Vill du bli uppringd?