Unikt bostadsrättskoncept i Fjällbacka med swimmingpool

4 500 000 kr

Trädgårdsgatan 5

Fjällbacka

Information

Bekvämt boende i Fjällbacka med 300 meter till båtliv, bad, restauranger och butiker. Den här vackra bostadsrätten ligger i ett hus från 1900-talet och är inredd i gammal stil i exklusiv standard. Lägenheten mäter 126 kvm och fördelar sig på tre plan. Två uteplatser, en altan i sydväst och en balkong i nordväst. En parkeringsplats framför huset. Gemensam swimmingpool.              

Den här bostadsrätten fördelar sig på tre våningar. På entréplan stiger vi in i en hall som är möblerbar. I hallen finns en klädkammare för förvaring av ytterkläder, ett badrum, nedgång till källaren/bottenplan samt trappa upp till övervåningen. I källaren/bottenplan har man tillgång till en tvättstuga. Här finns även teknik rum och förråd som är gemensamt för föreningen. Från entrèn i hallen kommer vi in ett rymligt kök som leder vidare till ett vardagsrum där en Contura braskamin är installerad för värme och mysfaktor kalla dagar. I en öppen planlösning med vardagsrummet kommer vi vidare till en inbyggd veranda med vackra fönsterpartier som släpper in mycket ljus. Verandan har även en utgång till en altan med vy ut mot den gemensamma swimmingpoolen. Tillbaka till vardagsrummet på vänster hand passerar man igenom vackra dubbeldörrar i glas till matsalen. Från matsalen kan man sedan ta sig vidare ut till den möblerbara hallen varifrån vi även når övervåningen. 
Övre plan fördelar sig på två sovrum, ett vardagsrum med ytterligare en Contura braskamin, ett mindre vindsrum med plats för antingen en enkelsäng eller kan användas som klädkammare. En möblerbar hall hittar vi mellan trappuppgången och det större sovrummet. Härifrån kommer man även ut på balkongen som ligger i nordväst. Det större sovrummet har direktanslutning till ett badrum.

Ansvarig mäklare

Cecilia Uvabeck

cecilia@askengren.com

+46705335320

Objektfakta

Bilder

Planlösning

Karta

Vill du bli kontaktad?

Tack för att du kontaktat oss, vi kommer snart att nå dig.
Sorry, Thare is some problem with your submission, please contact administrator.
Robot verification failed, please try again.
Please fill all the field

Vill du bli uppringd?