B O K A D

3 600 000 kr

Trädgårdsgatan 5

Fjällbacka

Information

B O K A D

Bekvämt boende i Fjällbacka med 300 meter till båtliv, bad, restauranger och butiker. Den här bostadsrätten ligger på bottenplan  i en villaliknande fastighet bestående utav två bostadsrätter byggd av Mjöbäcksvillan och ritad av arkitekten Peo Oskarsson. Bostadsrätten utgör en utav fem bostadsrätter i bostadsrättsföreningen och är belägen i en fin trädgård med tillgång till swimmingpool och parkering.                            

Välkommen till den här nybyggda bostadsrätten som ligger på första plan med egen ingång i en  fastighet bestående av två bostadsrätter.  Entrén från Trädgårdsgatan in på området Pote Noster omgärdas av träd och grönska och ett härligt poolområde. Lägenheten präglas av varma vita toner på väggarna och snickerier som återkommer i en fondvägg med liggande trä panel och trestavsparkett i ek som är genomgående i hela lägenheten. I entrén finns bra plats för att hänga av ytterkläder, och det finns en liten gästtoalett med handfat till höger i entrén. Till vänster i entrén ligger ett tvättrum med tvättmaskin och torktumlare, ett teknikrum samt ett litet förråd. Köket är lägenhetens hjärta med en rumsvolym som en matsal och ett vardagsrum.  Köket är  klassiskt antikvitt med skåp i antikvit och mörka arbetsbänkar. Inramningssystemet och inbyggda vitvaror gör att köket känns gediget och platsbyggt. Trendiga mässingsdetaljer samsas med klassisk kakelsättning med marmoratmosfär. Man har använt sig av två olika toner i grått och mörk bänkskiva för att få dynamik.
Lådsystemet i antracitgrått lyfter helheten. Ett stort glaspart vetter ut mot trädgården och uteplatsen.
I andra delen av lägenheten hittar vi sovavdelningen som består av tre sovrum.  Master bedroom med den generösa volymen och inbjudande utsikt mot grönskade träd. Badrummet är beläget intill och bjuder på en lyxig hotellkänsla. Väggar och golv har marmoratmosfär med detaljer i mässing och tvättställ i tidstypisk stil.
En lägenhet med plats för såväl det inre som det sociala livet.

Ansvarig mäklare

Cecilia Uvabeck

cecilia@askengren.com

+46705335320

About this real estate in English

Objektfakta

Bilder

Planlösning

Karta

Vill du bli kontaktad?

Tack för att du kontaktat oss, vi kommer snart att nå dig.
Sorry, Thare is some problem with your submission, please contact administrator.
Robot verification failed, please try again.
Please fill all the field

Denna fastighet marknadsförs internationellt genom

Vill du bli uppringd?