Boende på Ramsvik

4 950 000 kr

Ramsvik framgård 45

Hunnebostrand

Askum

Information

Drömmer ni om ett trivsamt hem vid västkusten? Gärna med fantastiska utemiljöer ett stenkast från havet? I så fall är Ramsvik Framgård 45 svaret på det ni söker. Här väntar en rödmålad enplansvilla med smart planlösning, två altaner och kanske framför allt vacker utsikt över inseglingen till Sotekanalen och Hunnebostrand samt badrocks avstånd till badet.

I denna enplansvilla, belägen endast en kvart från Kungshamn och Smögen, stormtrivs såväl semesterfiraren som den som vill bosätta sig på heltid. Fastigheten har ett högt läge, vilket medför enastående utsikt över skärgårdslandskapet. Tänk att om sommaren kunna promenera de få stegen till havsbrynet, för att ta svalkande dopp från klipporna. Här kan ni även se fram emot en fridfull tillvaro, fantastiska miljövariationer och oändligt med strövområden – gillar man natur kan man helt enkelt inte bo bättre.

Altanen, som ligger på villans framsida, är först med att välkomna er hem. Utformningen runt den nordöstra gaveln gör att ni kan beskåda den stigande morgonsolen. Förutom detta, är det just här som havsutsikten är som allra bäst. Bakom ytterdörren väntar sedan en hall med klädkammare.

Köket är beläget i den husdel som byggdes till 2011. Designen går i ljusa toner och arbetsytor i vinkel ger kocken gott om plats att leva ut de kulinariska drömmarna. Utrustningen består av spishäll, vägghängd fläkt, varmluftsugn, kyl och frys samt diskmaskin. Invid fönster i två väderstreck ryms ett matbord om fyra personer – här serveras delikatesserna med havet som kuliss.

Vardagsrummet är rymligt och har en eldstad som förhöjer den gemytliga stämningen. Fönster i tre väderstreck förser den sociala ytan med fina ljusförhållanden, samtidigt som de låter skärgårdsidyllen bli en del av dekoren. Vardagsrummet har trägolv, vilket återfinns i fler av villans rum.

Från vardagsrummet nås villans andra altan. Belägen i söder och väster bjuds på goda solchanser. Altanen är fri från insyn, har en eldstad och är dessutom utformad i vackert samspel med berghällen. Tomten angränsar mot ett naturreservat, vilket gör att ni aldrig behöver oroa er för att förlora den natursköna vyn. På tomten finns därtill en gäststuga och ett förråd.

Vidare interiört står två harmoniska sovrum till ert förfogande. Till förvaring av klädkollektionen erbjuder det ena sovrummet en skjutdörrsgarderob.

Badrummet renoverades 2011 och har vitkaklade väggar samt grått klinkergolv med golvvärme installerad. Utrustningen består av wc, dusch med vikbara glasdörrar, kommod samt spegelskåp. I badrummet sköts även vardagsbestyren smidigt med en tvättmaskin. Dessutom har ni en praktisk utgång direkt till baksidans altan.              

Entréplan; Via entré kommer man in i hall med kök och ett sovrum på vänster hand. Rakt fram finner man badrum och till höger ett rymligt allrum med vedspis och utgång till altan i västerläge. Vidare in finner man ytterligare ett sovrum.

Ansvarig mäklare

Tony Porali

tony@askengren.com

+46702378106

Assisterande mäklare

Fredrik Mattsson Waller

fredrik@askengren.com

+46702378105

Objektfakta

Bilder

Planlösning

Fastighetskarta

Filer & Länkar

Karta

Vill du bli kontaktad?

Tack för att du kontaktat oss, vi kommer snart att nå dig.
Sorry, Thare is some problem with your submission, please contact administrator.
Robot verification failed, please try again.
Please fill all the field

Vill du bli uppringd?