Unik möjlighet till egen strandfastighet med fullt inredd sjöbod, brygga och bryggdäck!

11 000 000 kr

Skredforsvägen 16

Grebbestad

Tanum

Information

Det är med stolthet vi kan presentera denna unika möjlighet att bli ägare till denna strandfastighet med västerläge på Skredforsvägen 16 i Kämpersvik mellan Grebbestad oh Fjällbacka!
Fastigheten lämpar sig till såväl permanent som fritidsboende och ligger med ett lugnt och skyddat västerläge med havet framför.
Huset är ett välbyggt och charmigt hus om ca 130 m2 boa fördelat över två plan med stora öppna gemensamhetsytor i båda planen.
På fastigheten ligger förutom boningshuset en fullt inredd sjöbod med badrum och kök om ca 30 m2 med stort bryggdäck och egen brygga där du kan lägga till med större båtar. 

Detta är en fantastisk möjlighet att få sitt eget paradis i hjärtat av Bohuslän där sommardoppet eller vinterbadet tas från den egna bryggan precis intill huset!

Från fastigheten kan du gå en promenadstig längst vattnet via Kolmyrarna och vidare till Tanumstrand där erbjuds spaa, restaurang, butiker och restaurang. 
Här ifrån finns en vacker gångväg längst havet som tar dig vidare in till Grebbestad här erbjuds fler restauranger, butiker, affärer och nattliv.
Grebbestad och Fjällbacka når du på ca 5 min med både bil och båt, 
Till Oslo och Göteborg tar det ca 1,5h med bil.

Detta paradis bör upplevas på plats, välkommen på visning!


Gå gärna in och titta på vår flygfilm över fastigheten:
https://youtu.be/w4qhIiSLRKE


Denna fastighet är ett "Granskat hus" vilket innebär att en besiktning är gjord och försäkring i 10 år mot dolda fel ingår till köparen. 
För mer information och tidsbokning kontakta ansvarig mäklare.              

Välkommen till Skredforsväg 16 och denna vackra strandfastighet i Kämpersvik/ Grebbestad!

Här möts du av en veranda med västerläge som leder dig till entrén och hallen. 

Hallen
Är ljus och öppen och ger en överblick över entréplanets samtliga rum. Här finns gott om plats att hänga av ytterplagg och en smart förvaringsgarderob mitt emot. 

köket
Ligger rakt fram från hallen, ett genomgångskök med utgång till altanen på husets baksidan där morgonkaffet avnjuts i morgonsolen. 
Köket är utrustat med spishäll, fläkt, diskmaskin, ugn, kyl och har bra förvaring i över och underskåp samt bra bänkyta. samtliga ytskikt i köket är i vitt. 
alla vitvaror är i vit

Allrummet/matsalen 
Ligger i en öppen planlösning med köket. Ett stort rum med flera fönsterpartier ut mot havet och verandan. Detta rum har parkett på golvet vitmålad panel i taket och stående träpanel på väggarna och har plats för både soffgrupp och matmöbel och är inredd med en mysigt braskamin. 

Sovrum 1
Ligger med utsikt mot havet. Entréplanets största sovrum som är inrett med ljusa tapeter på väggarna, vitlaserad träpanel i taket, parkettgolv, garderob med skjutdörrar i spegelglas och har plats för både dubbelsäng och läshörna.

Badrum
Är ljust inrett med vitmönstrad våtrumstapet på väggarna, beige platsmatta och vitmålat tak. Badrummet är utrustat med duschkabin, WC, handfat med stor ljus marmorskiva med underskåp, spegel över med sidoskåp, tvättmaskin med vit bänkskiva och sidoskåp.

Sovrum 
Når du till höger om badrummet. Även detta sovrum är ljust inrett med vita väggar och tak, parkettgolv, 2 st garderober och har plats för dubbelsäng. 

Övervåningen
Når du via trappan i hallen.

Sällskapsrum/Matsal
På övre planet välkomnas man av ett ljust, luftigt sällskapsrum/matsal med vacker havsutsikt från flertalet fönster. Rummet är inrett med vitlaserad enstavig trägolv, vitmålad träpanel i taket och ljusa tapeter. 
 
Allrum
Ligger innanför och inrett likt sällskapsrummet med vita trägolv och ljusa väggar och tak. Detta rum har utgång till den rymliga balkongen med underbar utsikt över havet och inloppet samt västerläge med kvällssol.

Sovrum
Detta sovrum har fönster mot balkongen och havsutsikt, inrett med vitmönstrat tapet på väggarna, ljusgrå platsmatta och vitlaserad träpanel i taket. Här finns gott om plats fär dubbelsäng.

Förråd
Ligger innanför sovrummet och tar dig vidare till badrummet.

Badrum
Helkaklat badrum med beiget klinkers på golvet och vit kakel på väggarna, utrustat med WC, dusch och handfat med underskåp och spegel över.Sjöboden
Har en rymlig hall med plats till förvaring. 

Badrummet
Ligger direkt till höger i hallen . Inrett med våtrumsmatta och tapet i blått och utrustat med wc, dusch och handfat. 

Allrum/kök
Ett stort öppet rum med bryggdäcket och havet i bakkant. Här öppnar man upp dörrarna och njuter av den salta havsluften. 
Detta rum har en liten köksdel med spis, kyl och diskbänk och plats för köksbord samt finns plats för våningssäng och soffa.
Bryggdäcket utanför har plats för större matmöbel och loungegrupp runt husknuten.

Budgivning

8 800 000 kr 2019-05-31 18:28:00

Ansvarig mäklare

Lotta Långström

lotta@askengren.com

+46709-755785

About this real estate in English

Objektfakta

Bilder

Film

Planlösning

Fastighetskarta

Filer & Länkar

Karta

Vill du bli kontaktad?

Tack för att du kontaktat oss, vi kommer snart att nå dig.
Sorry, Thare is some problem with your submission, please contact administrator.
Robot verification failed, please try again.
Please fill all the field

Denna fastighet marknadsförs internationellt genom

Vill du bli uppringd?