Arkitektritat hus med förstklassigt läge och oslagbar havsutsikt i Grebbestad!

13 000 000 kr

Glimmervägen 9

Grebbestad

Tanum

Information

Vi kan med stolthet presentera denna arkitektritade villa/fritidshus med ett av Grebbestads absolut vackraste lägen på Glimmervägen 9 i Grebbestad!
Här möts du av ett unikt och ostört läge med oslagbar havsutsikt mot horisonten där du kan följa solen från morgon till kväll.
Huset är exklusivt och stilfullt med genomtänkta kvadrat som inhyser tre rok i entréplan med stora gemensamhetsytor och öppen planlösning.
Allrummet sträcker sig vidare ut till det inglasade uterummet med glaspartier mot havet. Här kan man sitta och njuta av de vackra omgivningarna oavsett väder och även ta sig vidare till solterrasserna, spabadet och bastuhuset. Det finns även ett stort och smakfullt inrett sovloft med wc.

Tomten erbjuder stora härliga solterrasser med ostörda lägen, utekök under tak och spabad mot havet i sydväst. En perfekt plats för att umgås med dina nära och kära.
På tomten finns även ett gästhus/vedbod och ett bastuhus med relaxavdelning där man också får vackra havsvyer. Här kan man sitta och njuta av den underbara vyn över havet och dess båttrafik. 
Strax nedanför fastigheten ligger en lång strandpromenad med sandstrand och flytbrygga samt Grebbestadbryggan med dess utbud av restauranger och butiker. 


Bostaden är besiktigad med besiktningsprotokoll som är upprättat av Fukt & Byggkonsult AB, med köpet följer en försäkring mot dolda/osynliga fel från Gar-Bo Försäkringar. 

Denna fastighet vill du inte missa.

Kontakta ansvarig mäklare för en privatvisning redan i dag!              

Välkommen hem till Glimmervägen 9, Grebbestad!

En unik bostad med exklusiva materialval och detaljer som skapar trivsam atmosfär. 
Bostaden har genomgående grått klinkers golv med golvvärme, liggande vit panel på väggarna och vit laserat tak med infällda spotlights.

Hallen
Entré med en rymlig hall som har avhängnings möjligheter direkt till höger.

Vardagsrum/kök/Uterum
Fantastiska gemensamhetsytor som går i hop i en öppen planlösning som via stora skjutpartier leder vidare ut till det inglasade uterummet
Allrumsdelen är ett härligtoch luftigt rum ed en mysig kamin för kyliga höstkvällar. 
Rummet har fönster frånöst till syd som maximerar ljusinsläppet. Här kan du inreda med både soff-och matgrupp intill glaspartierna med oslagbar havsutsikt, 

Köket
Ett härligt öppet kök där man kan samla familj och vänner runt köksön, här börjar och avslutar man dagen i harmoni genom att insupa den underbara havsutsikten.
Inredningen går i klassiskt vitt med ekbänkskivor, grå melerat kakel och infällda spottar under skåp. Köket är utrustat med häll, integrerad ugn, glasfläkt samt kyl- och frys.
Det finns gott om förvaring i lådor och skåp.

Uterum
Här kan man sitta och njuta av den fantastiska utsikten, från sommarens underbara solnedgångar till höstens spektakulära skådespel oavsett väder.
Det finns gott om plats för matgrupp eller annat möblemang, du når via skjutdörrarna fastighetens terrasser.

Sovloft
Från köket leder en trappa upp till sovloftet. Ett fantastiskt sovloft med plats för dubbelsäng, en dröm att få vakna upp till den storslagna havsutsikten. 
Loftet erbjuder en egen WC med klinkers, vit panel och vit laserat tak, utrustat med wc och handfat.

Sovrum
Når du direkt till höger om entrén. 
Detta rum är det som är kvar av ursprungshuset och man har valt att behålla de vackra gamla trägolven och inrett med ljusa randiga tapeter och fönster som ger ett härligt ljusinsläpp.
Här ges plats åt dubbelsäng samt förvaring i skjutgarderober. 

Badrum
Ett helkaklat badrum med grå klinkers med golvvärme och vita väggar. Badrummet är utrustat med handfat med komod, duschhörna bakom glasdörrar samt wc.
Här finns utgång till tomtens innergård med gäststugan och bastuhuset med relaxavdelningen. 

Tvättstuga
Utrustad med tvättmaskin, torktumlare och gott om arbetsbänk samt diskho. 
Här är det grått klinkers på golvet och vitmålade väggar, även här tar du dig ut till innergården

Kommande visningar

Välkomna på visning, anmälan krävs!
2021-01-23 12:00 - 12:30

Ansvarig mäklare

Lotta Långström

lotta@askengren.com

+46709-755785

Objektfakta

Bilder

Planlösning

Fastighetskarta

Filer & Länkar

Karta

Vill du bli kontaktad?

Tack för att du kontaktat oss, vi kommer snart att nå dig.
Sorry, Thare is some problem with your submission, please contact administrator.
Robot verification failed, please try again.
Please fill all the field

Vill du bli uppringd?