Villa i toppskick i Väjern med panoramautsikt över Västerhavet.

6 950 000 kr

Stövelskärsgatan 1

Väjern

Kungshamn

Information

Välkommen till detta påkostade boende på lugn hörntomt i Väjern.
Här erbjuds ett boende i toppklass med strålande utsikt över västerhavet med plats för både familjen och gästerna. Huset erbjuder hela 5-6 sovrum fördelade på 2,5 plan och stora öppna sällskapsytor på övre plan med utgång till den stora altanen i nordvästligt läge. Genomgående påkostade materialval och vattenburen golvvärme på både entréplan och övre plan.
Gott om parkeringsplatser på den inhägnade tomten. För de extra gästerna eller uthyrning finns komplett gästhus om ca. 25kvm.
Bad och varma klippor finns ca. 5 min från huset och Kungshamn och Smögens utbud av restauranger, butiker och allmän service finns på promenadavstånd från huset.
Välkomna på visning!              

Via entréns dubbeldörrar till den genomgående hallen på ca. 13m med klinker och golvvärme. Avhängningsmöjligheter.
Till vänster från hallen finns ett sovrum samt bio/musikrum med säkerhetsdörr.
Till höger från hallen finns ytterligare två sovrum med plats för dubbelsängar. Vidare in i hallen finns förråd, tvättstuga med tvättmaskin och torktumlare samt värmepannan. Slutligen finns här ett badrum duschkabin, WC och handfat. Förberett för bastu. Hela våningsplanet har klinkergolv med vattenburen golvvärme.
Ovanvåningen nås via hallens trappa och leder upp till övre hall där det direkt till höger finns husets masterbedroom med eget badrum med kakel och klinker, Jacuzzi, WC och dubbelhandfat.
I anslutning till hallen finns även gäst-WC med kakel och klinker, WC och handfat samt kontor/sovrum och balkong med utsikt över baksidans klippor.
Från hallen nås husets stora allrum som ligger med öppen planlösning mot matplats med plats för bord för upp till 12 personer och köket. Köket är från Ballingslöv och erbjuder gott om arbetsytor och förvaring. Från allrummet nås husets stora altan i nordvästligt läge med strålande utsikt över västerhavet och solnedgången. Hela våningsplanet har parkettgolv med vattenburen golvvärme.
Från allrummet nås husets loft med sällskapsyta där utsikten är magisk samt utrymme för att skapa ytterligare sovrum.

Ansvarig mäklare

Fredrik Mattsson Waller

fredrik@askengren.com

+46702378105

Assisterande mäklare

Tony Porali

tony@askengren.com

+46702378106

Objektfakta

Bilder

Planlösning

Fastighetskarta

Filer & Länkar

Karta

Vill du bli kontaktad?

Tack för att du kontaktat oss, vi kommer snart att nå dig.
Sorry, Thare is some problem with your submission, please contact administrator.
Robot verification failed, please try again.
Please fill all the field

Vill du bli uppringd?