Stenklevsgatan 14, Hunnebostrand

3 200 000 kr

Stenklevsgatan 14

Hunnebostrand

Hunnebostrand

Information

I ett lugnt område och soligt läge ligger denna rymliga villa med promenadavstånd till hamnen i Hunnebostrand. Villan, som är rymlig, lämpar sig för både året runt- samt fritidsboende där man även kan ha generationsboende. Bad med salta hav ligger även det inom promenadavstånd och den Bohuslänska naturen strax´s runt hörnet. Huset är besiktat av Fukt & Byggkonsult AB i samarbete med Gar-Bo Försäkringar där försäkring mot dolda/osynliga fel medföljer till köparen.
Välkomna på visning!              

Entré plan: Via entré kommer man in i rymlig hall med trapp till ovanvåning och källare på höger hand. På vänster hand finner man vardagsrum med utgång till balkong och rakt fram bad- och ett sovrum. Vidare in till höger ligger kök med matplats och från det når man ytterligare ett sovrum.

Ovanvåning: Ovan trapp har man en hall som leder till två sovrum, varav ett med balkong i väster, wc samt allrum. Här har man även fyra kattvindar som förvarings möjlighet.

Källare: Källaren når man via utvändig entré eller invändig trapp. Här finner man tvättstuga, pannrum, wc, hobbyrum med pentry och två förråd samt garage.

Kommande visningar

Anmälan krävs!
2019-08-30 13:30 - 14:15

Ansvarig mäklare

Tony Porali

tony@askengren.com

+46702378106

Assisterande mäklare

Fredrik Mattsson Waller

fredrik@askengren.com

+46702378105

Objektfakta

Bilder

Planlösning

Fastighetskarta

Filer & Länkar

Karta

Vill du bli kontaktad?

Tack för att du kontaktat oss, vi kommer snart att nå dig.
Sorry, Thare is some problem with your submission, please contact administrator.
Robot verification failed, please try again.
Please fill all the field

Vill du bli uppringd?