Strandegendom av högsta klass med bostadshus, gästhus, sjöbod & två brygganläggningar med djuphamn!

20 000 000 kr

Valö Tanken 1

Strömstad

Information

Strax utanför centrala Strömstad ligger Daftö - Valö. Här har vi den stora äran att få erbjuda en strandegendom av internationell klass där allt har byggts med stor omsorg och kvalitet! Fastigheten erbjuder nybyggt bostadshus & gästhus (2017) med permanentstandard, samt egen sjöbod, två brygganläggningar med djuphamn och sandstrand! Genomgående påkostade materialval och mycket hög standard. Vackra granitmurar av bohusgranit från Krokstrand omgärdar byggnaderna. 

Huvudbyggnaden om ca 200 kvm är fördelad på groventré, tvättstuga, badrum, sovrum och rymligt allrum med matplats och kök i öppen planlösning i entréplan. Två separata sovrum och badrum på våning 1, samt master bedroom med eget badrum. Balkong på våning 1 och längsgående terrassdäck kring fasaden med industrilackerat terrassräcke. Genomgående solida trägolv, vacker vitmålad träpanel och vitvaror från bl. a. Siemens & Bosch. Gästhus med väl tilltagen takhöjd, kök, badrum, sovrum och rymligt sovloft. Två rejäla brygganläggningar finns på fastigheten, till den ena bryggan finns även sjöbod och djuphamn med möjlighet att lägga till med större båt. Kommunalt vatten och spillavlopp i gemensamhetsanläggning med egen pumpstation. Centrala Strömstad med ett rikligt utbud av restauranger och butiker finns ca 5-10 minuter bort med båt. 

Ta kontakt med ansvarig fastighetsmäklare Jesper Havsberg eller Linn Warnö på Askengren Fastighetsmäklare i Strömstad för vidare information samt bokning av privat visning:

+46 (0) 709-755788 el. +46 (0) 709-755789

Varmt välkomna till en strandegendom utöver det vanliga!              

Ansvarig mäklare

Jesper Havsberg

jesper@askengren.com

+46709-755788

Assisterande mäklare

Linn Warnö

linn@askengren.com

+46709-755789

Objektfakta

Bilder

Film

Planlösning

Fastighetskarta

Filer & Länkar

Karta

Vill du bli kontaktad?

Tack för att du kontaktat oss, vi kommer snart att nå dig.
Sorry, Thare is some problem with your submission, please contact administrator.
Robot verification failed, please try again.
Please fill all the field

Vill du bli uppringd?