Rymlig familjevilla med centralt och ostört läge i Grebbestad!

4 750 000 kr

Björkvägen 6

Grebbestad

Tanum

Information

På Björkvägen 6 i Grebbestad saluförs äntligen denna trivsamma och mycket praktiska familjevilla!

Fastigheten består av en 1.510 m2 vackert uppbyggd trädgård varvad med gräsytor, fruktträd, en stor insynsskyddad altan i söderläge med gott om parkeringsplatser på den grusade infarten.
Bostadshuset om 165+20 m2 i två hela plan med inredd källare är i ett genomgående gott skick. Vi får här en härlig planlösning med stora sociala ytor i entréplan och en hel övervåning med tre sovrum samt badrum. 
I källaren hittar vi förutom pannrum, tvättstuga och tre förråd även den uthyrningsbara lägenheten med pentry, badrum samt egen ingång.

Detta är ett perfekt hus för den stora familjen som uppskattar genomtänkta lösningar och rejält med plats i både hus och på tomt!

Från fastigheten har vi väldigt bekvämt avstånd till allt vad Grebbestad har att erbjuda, exempelvis är det endast 600 m till ICA och 1 km till Sjögrens i Backen. 
För havsbad i Grönemad behöver vi ta oss 1,8 km och till Tanumshede med Tanum Shoppingcenter och även E6 har vi ca. 9 km.

Missa inte visningarna av detta fantastiska hus som lämpar sig till både den åretruntboende familjen som fritidshusköparen som önskar sig gott om plats.
Fastigheten är besiktad och försäkring mot dolda fel i 10 år kommer följa med till köparen utan extra kostnad. 

Kontakta ansvarig mäklare för att ta del av besiktningsprotokoll samt energideklaration.              

Välkommen till Björkvägen 6!

Husets entré leder oss in i en ljus och rymlig hall varifrån vi når vardagsrum, kök, wc samt trapp upp till våning två samt ner i källaren.
Hela huset går i ljusa färger och golven varierar mellan moderna intryck såsom exempelvis schackmönster i hallen och massiva trägolv i vardagsrum och sovrum.

Köket är mycket rymligt och ger plats åt den stora familjen, både vid matlagning och middag. Vi har här spis med rostfri fläkt, två diskhoar (en på vardera sida av köket), fullkyl, fullfrys, diskmaskin samt en sju meter lång arbetsbänk med trevligt ljusinsläpp mot gatan. Rummet ger även plats till matgruppen och går vi vidare kommer sedan ett rum som lämpar sig till antingen kontor eller sovrum. Vidare från detta rum (och även från hallen) kommer till sist vardagsrummet.

I vardagsrummet kan man möblera med såväl soffgruppen som ytterligare en matplats och i övrigt finns här utgång till altanen samt den öppna spisen. Detta rum har en särskild atmosfär. Takhöjden, färgsättningen och storleken ger en upplevelse svår att fånga på bild!

Vidare i entréplan hittar vi en wc med handfat med möjlighet att addera dusch.

På övre plan finns det ett möblerbart hallrum, tre stora sovrum samt badrum med dusch, wc, handfat samt tvättmaskin.
Från två av dessa sovrum har man även utgång till den jättelika balkongen som blickar ut över den vackra trädgården!

I källarplan återfinns pannrum, tvättstuga, tre förråd, en svale och sist men inte minst, den uthyrningsbara lägenheten med pentry, badrum och egen ingång.

Kommande visningar

Välkommen på visning, anmälan krävs!
2020-07-03 13:00 - 13:30
Välkommen på visning, anmälan krävs!
2020-07-16 15:00 - 15:30
Välkommen på visning, anmälan krävs!
2020-07-18 11:00 - 11:30

Ansvarig mäklare

Johan Siborne

johan@askengren.com

+46709755780

Objektfakta

Bilder

Planlösning

Fastighetskarta

Filer & Länkar

Karta

Vill du bli kontaktad?

Tack för att du kontaktat oss, vi kommer snart att nå dig.
Sorry, Thare is some problem with your submission, please contact administrator.
Robot verification failed, please try again.
Please fill all the field

Vill du bli uppringd?