Centralt belägen fastighet med gångavstånd till centrum och salta bad!

4 850 000 kr

Gisslerödsvägen 2

Grebbestad

Tanum

Information

Med närhet till både hav och centrala Grebbestad hittar vi denna stiliga och trivsamma bostad!

Mitt i Grebbestad, med närhet till allt, saluför vi nu denna trivsamma och praktiska villa på Gisslerödsvägen 2. 
Vi får här en vackert upparbetad trädgård varvat med gräsytor, träd, en stor altan i söderläge med härlig kvällssol samt gott om parkeringsplatser på den grusade infarten. Utöver detta får vi även en altan på husets baksida för morgonkaffet samt en praktisk friggebod.

Den smarta planlösningen är uppdelad likt tre delar med entréplan, inredd källare och gästhus från 2012 i ett genomgående gott skick. 
Vi får här en trivsam planlösning i entréplan med tre sovrum, vardagsrum, kök och badrum. Det inredda källarplanet ger oss ytterligare ett sovrum, badrum och tvättstuga. Alldeles utmärkt för ungdomar som vill bo lite separat.
Gästdelen från 2012 utgör en helt egen enhet som kan inbringa goda intäkter för den som ej behöver platsen själv. Ytan om ca. 50 m2 i två plan fördelas på två sovrum varav ett större på plan två. Här finns även utgång till en solrik uteplats. 
I entréplan hittar vi en öppen planlösning med vardagsrum och kök samt ett helkaklat badrum. Gästdelen har ekparkett med golvvärme samt utgång till terrass även i entréplan.

För havsbad i Grönemad behöver vi ta oss 1,8 km och till Tanumshede med Tanum Shoppingcenter och även E6 har vi ca. 9 km.

Missa inte visningarna av detta fantastiska hus som lämpar sig till både den åretruntboende familjen som fritidshusköparen som önskar sig gott om plats.
Fastigheten är energideklarerad samt besiktad och försäkring mot dolda fel i 10 år kommer följa med till köparen utan extra kostnad. 

Klipp in länken nedan eller gå in på Länkar i annonsen för att titta på bostaden virtuellt:
https://my.matterport.com/show/?m=Y9LwgJ5Z7SL

Välkomna att kontakta ansvarig mäklare för mer info samt visningsbokning (traditionell eller digital)!              

Välkomna till Gisslerödsvägen 2 i Grebbestad!


Husets entré leder oss in i en hall med praktisk förvaring av ytterkläder direkt till höger samt platsbyggda bänkar. Härifrån når vi trappan ner till källarplanet och ett etageplan upp når vi vardagsrum, kök, tre sovrum samt badrum. 

Vardagsrummet ger oss rikligt med ljusinsläpp tack vare dom stora fönsterpartierna samt en fin utsikt mot Charlottenlund. Här ges plats åt soffgrupp och tv-möbel.
Från vardagsrummet når vi sedan det lite större sovrummet med balkongdörr som leder ut till den sköna altanen. Här ges det plats åt dubbelsäng och interiört får vi här en mönstrad fondvägg med mörkbetsat golv.

Sovrum två och tre ligger sedan efter varandra och båda rummen ger möjlighet att möblera med dubbelsäng. 

Badrummet är utrustat med wc, dusch och handfat med plastmatta på golv och vägg.

Vidare på entréplan når vi ett delvist nyrenoverat kök med gott om förvaringsyta. Interiört går det det här i ljusa färger med grått kakel ovan bänk och laminatgolv. Köket är utrustat med spis, fläkt, kyl- och frys, diskmaskin och diskho. 


Via trappan från hallen når vi källarplanet som är inrett med ett hallrum som leder oss vidare till ett sovrum, wc med dusch, tvättstuga, vinkällare och pannrum. 
Sovrummet är väl tilltaget och kan möbleras med både dubbelsäng och soffgrupp. Här hittar vi ljusa ytskikt med mjuk matta och golvvärme.

Vi får ett helkaklat badrum som ger oss en wc, dusch och handfat. Stor och praktiskt helkaklad tvättstuga med tvättmaskin och torktumlare med gott om arbetsyta och förvaring.


Gästdel:

Gästdelen i två plan ger oss ljusa ytskikt med ekparkett och golvvärme som är genomgående för båda planen. 

Entréplan inhyser kök och vardagsrum i öppen planlösning samt ett helkaklat badrum. 

Köket är utrustat med häll, fläkt, diskmaskin, kyl- och frys. Läckert rött kakel ovan bänk som gör sig snyggt mot den vita inredningen. 
Badrummet är helkaklat och utrustat med wc, handfat med underskåp, dusch samt tvättmaskin och torktumlare.

Vidare upp till andra våning hittar vi två trivsamma sovrum varav ena är lite större med plats för dubbelsäng. I övrigt finns här en klädkammare samt utgång till den solrika uteplatsen.

Kommande visningar

Fastigheten visas efter intresse, välkommen att ringa och boka er tid!
2021-10-17

Ansvarig mäklare

Johan Siborne

johan@askengren.com

+46709755780

Objektfakta

Bilder

Planlösning

Fastighetskarta

Filer & Länkar

Karta

Vill du bli kontaktad?

Tack för att du kontaktat oss, vi kommer snart att nå dig.
Sorry, Thare is some problem with your submission, please contact administrator.
Robot verification failed, please try again.
Please fill all the field

Vill du bli uppringd?