Kvarnmyrsberget 8, Ulebergshamn

7 495 000 kr

Kvarnmyrsberget 8

Hunnebostrand

Hunnebostrand

Information

Nu har man möjlighet att påverka sitt framtida boende, när den näst sista villan byggs i ett av Ulebergshamns mest exklusiva område, där man har härlig utsikt över västerhavet och den Bohuslänska graniten. Villan har, i standard utförande, genomgående smakfull inredning och lämpar sig väl för såväl fritids- som åretruntboende. I närområdet har man hav, bad samt genuin västkustmiljö och populära Hunnebostrand är det promenadavstånd till. I hamnen nedanför området finns möjlighet till båtplats på kommunala och privata bryggor. För den som söker ett bekymmerslöst boende i ett lugnt område är detta tillfället. Välkomna att kontakta oss för en privat visning!              

Entréplan: Via entré kommer man in i hall med kapprum och gäst wc till vänster. Vidare in finner man på vänster hand tvättstuga med groventré och ett sovrum. Rakt fram ligger kök och till höger trapp till ovanvåning samt ett allrum med kamin och utgång till altan.
Ovanvåning: Ovan trapp finner man en hall med två sovrum till vänster. Rakt fram har man bad- samt sovrum, med utgång till balkong, och till höger ett allrum.

Ansvarig mäklare

Tony Porali

tony@askengren.com

+46702378106

Objektfakta

Bilder

Planlösning

Fastighetskarta

Filer & Länkar

Karta

Vill du bli kontaktad?

Tack för att du kontaktat oss, vi kommer snart att nå dig.
Sorry, Thare is some problem with your submission, please contact administrator.
Robot verification failed, please try again.
Please fill all the field

Vill du bli uppringd?