Fritidshus med gångavstånd till vackra badstränder strax utanför Grebbestad!

4 000 000 kr

Kuskvägen 35

Grebbestad

Tanum

Information

På Kuskvägen 35 i Ulmekärr förmedlas nu detta charmiga och vackert belägna fritidshus!
Fastigheten är högt beläget med ett lugnt och skyddat hörnläge som erbjuder sol från morgon till kväll samt ett bekvämt gång avstånd till härlig badplats i Edsvik. 
Huset är om 68m2 fördelat över 3 rok med stora härliga sällskapsytor med öppen planlösning mellan sällskapsrum, matsal och kök samt två sovrum. 
Bostaden lämpar sig till såväl fritidshus som åretrunt boende. 
Här får vi en tomt varvat med gräsytor och naturberg och som pricken över i:et finner vi flera härliga uteplatser med vackra vyer, en altan i sydvästläge vilket gör att ni enkelt kan flytta runt i takt med solen för att avnjuta trevliga middagar i soligt läge.
För regniga dagar kan man med fördel slå sig ner i lusthuset/grillstugan och avnjuta middagen oavsett väder och vind, eller avnjuta ett glas vin i den mysiga uppmurade vinkällaren. 
Intill huset finner vi en fullt inrett gäststuga- perfekt för långväga gäster.

Här bor du i ett trivsamt och populärt område med endast ca 5 min promenad till Edsviks fina badstrand med hopptorn, lekplats, minigolf, minilivs och restaurang.
Från området finns det också en härlig gångväg som leder in till Grönemad och Grebbestad med dess stora utbud av butiker, restauranger, badplatser och uteliv längst med strandpromenaden.

Denna fastighet vill ni inte missa, Kontakta ansvarig mäklare för intresseanmälan redan idag!
För en mer målande 3D-upplevelse av huset, vänligen klicka in er på denna länk:
https://my.matterport.com/show/?m=TLfQCEKFxuA

Huset är besiktigat av Fukt & Byggkonsult AB i samarbete med Gar-Bo Försäkringar och försäkring mot dolda/osynliga fel följer med till köparen!              

Välkomna till Kuskvägen 35 i Ulmekärr!

Här möts man av en trevlig uppväxt trädgård som man byggt upp flera uteplatser så man kan följa solen från morgon till kväll. 

Entrén
Når man via en charmig farstukvist. Hallen är inredd med klinkers inspirerande matta på golvet, ljusa väggar och gott om plats att hänga av ytterkläder i dubbelgarderob med skjutdörrar 
med spegelglas direkt till vänster. 

Sovrum 1
Ligger direkt till vänster om hallen. Ett mysigt sovrum med ljust trägolv, grön brösttapet och vit tapet med gröna blommor över. Detta sovrum har plats för dubbelsäng och har två garderober till förvaring. 

Sovrum 2
Ligger intill första sovrummet och är inrett med ljust trägolv och ljusa väggar. Även detta sovrum har plats för dubbelsäng och har garderober till förvaring

Badrum
Helkaklat badrum med gråklinkers på golvet med golvvärme och vitt kakel på väggarna. Badrummet är utrustat med WC, dusch, handfat med under-och sidoskåp samt tvättmaskin. 

Kök/Matsal
Ett genomgångs kök med gott om förvaring i över och underskåp med blåa skåpluckor och mörkgrå bänkskiva. Köket är utrustat med kyl, frys, spis, ugn och diskmaskin. 
Matsalen ligger intill köket och plats för matbord finns i burspråk med fönster ut mot trädgården.
Här ifrån finns även en altandörr som tar dig ut till trädgården. 

Allrum
Allrummet ligger i öppen planlösning mot matsal och vidare mot köket och är ett luftigt och härligt allrum med tak upp i nock med synliga takbjälkar som ger en extra rymd. 
Rummet är inrett med ljuslaserad träpanel i taket, ljust trägolv och blåtapet på väggar. Plats för soffgrupp finns intill den mysiga braskaminen.

Kommande visningar

Välkomna på visning, anmälan krävs!
2021-09-17 16:30 - 17:00
Välkomna på visning, anmälan krävs!
2021-09-19 11:00 - 11:30

Ansvarig mäklare

Lotta Långström

lotta@askengren.com

+46709-755785

Objektfakta

Bilder

Planlösning

Fastighetskarta

Filer & Länkar

Karta

Vill du bli kontaktad?

Tack för att du kontaktat oss, vi kommer snart att nå dig.
Sorry, Thare is some problem with your submission, please contact administrator.
Robot verification failed, please try again.
Please fill all the field

Vill du bli uppringd?