Nyskick med fantastisk utsikt i Grundsund

4 950 000 kr

Skolberget 17

Grundsund

Skaftö

Information

Kommande Försäljning
Nu ges möjligheten att förvärva ett av de mycket trevliga husen på Skolberget i Grundsund!
Här erbjuds ett boende i toppskick med genomtänkt planlösning, öppna ytor och fantastisk utsikt över hav, kobbar och skär från den stora altanen med sol hela dagen.
Huset är välplanerat där entréplanet erbjuder en öppen planlösning mellan kök och vardagsrum där det även finns plats för matbord och utgång till inglasat uterum och altanen. Ovanvåningen består av 3 sovrum där master bedroom har egen klädkammare och ytterligare ett badrum samt balkong.
Garage finns i anslutning till entrén.
Skolberget erbjuder en lugn boendemiljö med promenadavstånd till Grundsunds utbud av restauranger, butiker, och otaliga badmöjligheter.
Välkomna på visning!              

Via entré till yttre hall där det finns entré till garage samt entré till huset med hall med klinkergolv där det till vänster finns badrum med våtrumsmatta och klinker på väggarna. Badkar, WC och handfat. Vidare till vardagsrum och kök i öppen planlösning med ekparkett på golvet. Kök utrustat med kyl/frys, spishäll och inbyggd ugn och micro. Från köket finns även utgång till den stora altanen. 
I anslutning finns tvättstuga med groventré, plastmatta på golvet , tvättmaskin, torktumlare och värmepanna. 
Från entréplanets trappa nås ovanvåningen med hall och tre sovrum, samtliga rum med ekparkett på golvet. Från master bedroom finns privat klädkammare. Våningens badrum erbjuder dusch, WC och dubbelhandfat, våtrumsmatta och klinker på väggarna. Från hallen nås en balkong med fantastisk utsikt över Grundsund och västerhavet.

Ansvarig mäklare

Fredrik Mattsson Waller

fredrik@askengren.com

+46702378105

Objektfakta

Bilder

Planlösning

Fastighetskarta

Filer & Länkar

Karta

Vill du bli kontaktad?

Tack för att du kontaktat oss, vi kommer snart att nå dig.
Sorry, Thare is some problem with your submission, please contact administrator.
Robot verification failed, please try again.
Please fill all the field

Vill du bli uppringd?