Fantastisk taklägenhet med en hänförande havsutsikt, mitt i centrala Strömstad!

9 400 000 kr

Västra Klevgatan 5

Strömstad

Information

Detta är ett boende för dig som söker det lilla extra där man inte har tummat på bekvämligheten!
Redan vid det första steget in i hallen möts vi av en slående panoramautsikt över havet med dess kobbar och skär. Stora fönsterpartier bjuder på en ljus och luftig känsla och de gedigna materialvalen ger ett lyxigt intryck. De 104 kvm är fördelade på tre sovrum, två badrum samt kök och sällskapsrum i en öppen planlösning. Från det ena sovrummet har vi utgång till terrassen och här möts man av havet när man slår upp ögonen på morgonen.
Ljumna sommarkvällar avnjuts med fördel på den väl tilltagna terrassen som bjuder på en panoramautsikt över havet, här kan man vila ögonen på det glittrande havet och Kosteröarna i horisonten. 

Lägenheten ligger högt upp i huset på våning 4 av 4 och hissen tar dig hela vägen upp till dess entré. 

Varmt välkomna att boka tid för visning!              

Lägenheten är genomgående inredd i inbjudande färger och fina materialval. Taken är vitmålade och väggarna går i en grå ton.
På golvet ligger en slitstark parkett från Kährs och hela lägenheten är utrustad med golvvärme. 
Köket är från Italienska Colombino. Köksluckorna går även de i en grå ton och här finns gott om förvaring. Kökets maskinella utrustning är från Miele och består av inbyggd kyl/frys, ugn, spishäll, diskmaskin,inbyggd kaffemaskin samt köksfläkt. Bänkskivorna är av granit och i köket finns även en stor köksö som ger bra arbetsytor samt ytterligare förvaring.
Badrummet är modern inrett med kakel- samt klinkerplattor som är 60x60cm, och utrustat med vägghängd toalett, tvättställ med förvaring samt spegelskåp med förvaring. 
I lägenheten finns även ett tvättrum där det är förberett att sätta in tvättmaskin, här finner vi lägenhetens värmepump samt en extra toalett.

Ansvarig mäklare

Linn Warnö

linn@askengren.com

+46709-755789

Assisterande mäklare

Jesper Havsberg

jesper@askengren.com

+46709-755788

Objektfakta

Bilder

Filer & Länkar

Vill du bli kontaktad?

Tack för att du kontaktat oss, vi kommer snart att nå dig.
Sorry, Thare is some problem with your submission, please contact administrator.
Robot verification failed, please try again.
Please fill all the field

Vill du bli uppringd?