Mycket fin 4:a mitt i centrala Strömstad, två balkonger och hög kvalitet!

7 900 000 kr

Västra Klevgatan 5

Strömstad

Information

Vi bjuds här på husets största lägenhet som med sina 108 kvm inrymmer inte mindre än tre sovrum, två badrum, teknikrum samt ett stort och luftigt sällskapsrum som ligger i en öppen planlösning med köket. Från sällskapsrummet tar vi oss enkelt ut till den tilltagna balkongen som bjuder på en vacker utsikt. Köket är utrustat med alla tänkbara bekvämligheter och inrett med en bänkskiva i sten som ger en gedigen känsla. Från ett av sovrummen tar vi oss till ytterligare en balkong som vetter mot husets innergård och ger en vacker utsikt över Strömsvattnet, här startar man med fördel dagen i morgonsolen. När kvällen kommer avnjuts de sista strålarna på balkongen utanför sällskapsrummet där man kan uppleva lugnet och se solen sänka sig i horisonten. Detta är ett boende för dig som söker det lilla extra där man inte har tummat på bekvämligheten!

Lägenheten ligger högt upp i huset på våning 4 av 4 och hissen tar dig hela vägen upp till dess entré. 

Varmt välkomna att boka tid för visning!              

Lägenheten är genomgående inredd i inbjudande färger och fina materialval. Taken är vitmålade och väggarna går i en grå ton.
På golvet ligger en slitstark parkett från Kährs, hela lägenheten är utrustad med golvvärme. 
Köket är från Italienska Colombino. Köksluckorna går även de i en grå ton och här finns gott om förvaring. Kökets maskinella utrustning är från Miele och består av inbyggd kyl/frys, ugn, spishäll, diskmaskin,inbyggd kaffemaskin samt köksfläkt. Bänkskivorna är av granit.
Badrummet är modern inrett med kakel- samt klinkerplattor som är 60x60cm, och utrustat med vägghängd toalett, tvättställ med förvaring samt spegelskåp med förvaring. Här är förberett för att sätta in tvättmaskin.

Ansvarig mäklare

Linn Warnö

linn@askengren.com

+46709-755789

Objektfakta

Bilder

Planlösning

Vill du bli kontaktad?

Tack för att du kontaktat oss, vi kommer snart att nå dig.
Sorry, Thare is some problem with your submission, please contact administrator.
Robot verification failed, please try again.
Please fill all the field

Vill du bli uppringd?