Vackert beläget fritidshus med hörntomt, havsutsikt och båtplats i Kolmyrarna!

4 550 000 kr

Oskars väg 11

Grebbestad

Tanum

Information

Med ett fantastiskt läge i populära Kolmyrarna, strax söder om Grebbestad, hittar vi detta charmiga fritidshus på Oskars väg 11!
Denna plats om 1490 m2 är omfamnad av underbar natur med skog i norr och vackra vyer mot havet i väst och har ett bekvämt gångavstånd till bad.
Huset om 77m2 har bra planlösning med öppna gemensamhetsytor i ena änden och sovrumsdel med 4 st sovrum i andra. Stora fina terrasser som man byggt ihop med berget ligger utanför kök och allrum med soligt sydvästläge, här finns också ett mysigt uterum med plats för matmöbel. 

På tomten finns förutom boningshuset en gäststuga och en friggebod.
Med fastigheten följer del i bryggföreningen i Kolmyrarnas båthamn och därigenom en båtplats. Här finns även badplats med trampolin, klippbad och sandstrand. 


Till Grebbestad tar du dig längst en vacker gångstig ut med havet, där finns ett stort utbud av restauranger och butiker. 
Med bil är det ca. 5,5 km till Grebbestad och ca. 12 km till Fjällbacka.
Oslo/Göteborg når vi på ca. 1,5-2 h.

Bostaden är besiktigad med besiktningsprotokoll som är upprättat av Fukt & Byggkonsult AB, med köpet följer en försäkring mot dolda/osynliga fel från Gar-Bo Försäkringar. 
Kontakta mäklaren för mer info samt visningsbokning!              

Välkomna till Oskars väg 11, Kolmyrarna/Grebbestad!

Entré/hall
Här välkomnas man in i en långsmal hall med plats för avhängning av ytterkläder direkt till vänster. Här går inredningen i furu, tack vare alla överljusfönster får vi ett extra ljusinsläpp. 
I direktanslutning till hallen finner vi två sovrum samt wc, 

Sovrum 1
Detta sovrum är inrett med våningssäng och 2 st garderob för förvaring, träpanel på väggar och tak samt fönster som vetter mot öst.

Sovrum 2
Ett furu inrett sovrum med plats för enkelsäng samt garderob.

WC
Till vänster i hallen ligger toaletten som är helkaklad och utrustad med wc och handfat.

Sovrum 3
Finner vi rätt fram i hallen, fönster mot altanen. Här finns garderob samt plats för enkelsäng.

Dusch/tvättstuga
Ett helkaklat duschrum med klinkers på golvet och ljus träpanel i taket. Badrummet är utrustat med dusch, handfat samt tvättmaskin och torktumlare här ges det plats åt förvaring i överskåpen samt arbetsbänk.

Sovrum 4
Ett större sovrum med plats för dubbelsäng med platsbyggd garderob. Här är det vitmålade väggar och tak samt furu golv. Två fönster som ligger parallellt med varandra vilket skapar extra rymd o ljus i rummet.
Till vänster om ingången till sovrummet tar man sig ut på den stora uteplatsen där man kan inta frukosten i den härliga morgonsolen. 

Köket
Köket ligger till höger om hallen i en öppen planlösning mot matrum/allrum. Ett parallellkök utrustat med spis, fläkt, ugn, diskmaskin samt diskho och gott om avställningsytor och skåp.
Köksluckor i vitmålad vertikal pärlspont. Från köket tar man sig ut på den stora terrassen med plats för soffgrupp och solstolar, här får man en fin vy ut mot havet. 

Matrum/allrum
Allrummet som går i furu ligger öppet mot matsalsdelen och här möts man av stora fönster åt flera väderstreck samt mysig kamin för kalla höstkvällar. 
Rummet har gott om plats för soffa, matbord och annat möblemang. Från allrummet tar man sig ut till uterummet som har plats för matgrupp. 

Gäststuga
Vitmålade väggar och tak. Här finns plats att möblera med dubbelsäng och våningssäng. Gäststugan har en egen liten altan med trappa som leder ner till tomten.

Kommande visningar

Välkomna på visning, anmälan krävs!
2020-10-10 13:00 - 13:30

Ansvarig mäklare

Lotta Långström

lotta@askengren.com

+46709-755785

Objektfakta

Bilder

Fastighetskarta

Filer & Länkar

Karta

Vill du bli kontaktad?

Tack för att du kontaktat oss, vi kommer snart att nå dig.
Sorry, Thare is some problem with your submission, please contact administrator.
Robot verification failed, please try again.
Please fill all the field

Vill du bli uppringd?